مقاله بررسی تاثیر تراکم بوته بر خصوصیات مرفولوژیکی و عملکرد دانه ژنوتیپ های سویا در استان مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تراکم بوته بر خصوصیات مرفولوژیکی و عملکرد دانه ژنوتیپ های سویا در استان مرکزی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تراکم بوته بر خصوصیات مرفولوژیکی و عملکرد دانه ژنوتیپ های سویا در استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تراکم بوته بر خصوصیات مرفولوژیکی و عملکرد دانه ژنوتیپ های سویا در استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تراکم بوته بر خصوصیات مرفولوژیکی و عملکرد دانه ژنوتیپ های سویا در استان مرکزی :

مقاله بررسی تاثیر تراکم بوته بر خصوصیات مرفولوژیکی و عملکرد دانه ژنوتیپ های سویا در استان مرکزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۶ در یافته های نوین کشاورزی از صفحه ۱۰۷ تا ۱۱۵ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر تراکم بوته بر خصوصیات مرفولوژیکی و عملکرد دانه ژنوتیپ های سویا در استان مرکزی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سویا
مقاله تراکم
مقاله رقم
مقاله استان مرکزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر تراکم کاشت بر خصوصیات مرفولوژیکی و عملکرد دانه ارقام سویا در استان مرکزی، آزمایشی در سال ۱۳۸۶ در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اراک انجام شد. آزمایش به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. عامل اصلی تراکم در چهار سطح D۱=۱۶، D۲=۲۲، D۳=۲۸وD۴=۳۴ بوته در مترمربع و عامل فرعی شامل رقم ویلیامز=V۱ و لاین جدید V۲=L۱۷ بود. نتایج آزمایش نشان دادند اثر تراکم بر تعداد شاخه فرعی، تعداد غلاف در شاخه فرعی، تعداد غلاف در بوته و وزن هزاردانه در سطح ۱ درصد و عملکرد دانه در سطح ۵ درصد معنی دار و سایر صفات معنی دار نشد. اثرات متقابل تراکم در رقم روی وزن هزاردانه و عملکرد به ترتیب در سطح ۱ و ۵ درصد معنی دار و بر روی سایر صفات معنی دار نشد. تراکم D۴ با ۳۸۸۰ کیلوگرم در هکتار بیشترین و تراکم D۱ با ۳۳۵۰ کیلوگرم کمترین عملکرد دانه را داشتند. لاین L۱۷ با میانگین عملکرد ۳۹۸۰ کیلوگرم در هکتار نسبت به رقم ویلیامز با ۳۵۹۰ کیلوگرم برتری نشان داد. بالاترین عملکرد به دست آمده مربوط به لاین L۱۷ در تراکم D۴ معادل ۴۴۹۰ کیلوگرم در هکتار و کمترین آن از رقم ویلیامز در تراکم D۱ معادل ۳۰۱۰ کیلوگرم بود. بالاترین وزن هزاردانه تراکم های مورد آزمایش مربوط به D۱ معادل ۱۵۸۳۲ و کمترین آن از تراکم D۴ معادل ۱۴۵۶۶ گرم به دست آمد. تراکم D۱ با میانگین تعداد ۳۳ بیشترین و تراکم D۴ با میانگین ۱۴۸ کمترین تعداد شاخه فرعی را داشتند. همچنین تراکم D۱ دارای بیشترین غلاف در شاخه فرعی معادل ۶۵۱ و تراکم D۴ دارای کمترین غلاف در شاخه فرعی معادل ۴۳۳ بود. همین تراکم با میانگین تعداد ۴۲۵ بیشترین و تراکم D۴ کمترین تعداد غلاف در بوته معادل ۲۱۴۱ را داشتند. بنابر نتایج حاصله، با افزایش تراکم میزان عملکرد هر دو رقم مورد آزمایش افزایش یافت ولیکن لاین L۱۷ در تراکم ۳۴ بوته در مترمربع با تولید ۴۴۹۰ کیلوگرم بذر در هکتار برتری نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.