مقاله مطالعه اثرات دما برفنولوژی رشد، عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت در منطقه جیرفت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثرات دما برفنولوژی رشد، عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت در منطقه جیرفت دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات دما برفنولوژی رشد، عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت در منطقه جیرفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات دما برفنولوژی رشد، عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت در منطقه جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات دما برفنولوژی رشد، عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت در منطقه جیرفت :

مقاله مطالعه اثرات دما برفنولوژی رشد، عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت در منطقه جیرفت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۶ در یافته های نوین کشاورزی از صفحه ۱۱۷ تا ۱۳۱ منتشر شده است.
نام: مطالعه اثرات دما برفنولوژی رشد، عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت در منطقه جیرفت
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ذرت
مقاله دما
مقاله رقم
مقاله عملکرد دانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثرات دما بر عملکرد و اجزای عملکرد و مراحل فنولوژیک هیبرید های مختلف ذرت دانه ای طی دو سال زراعی ۱۳۸۶-۸۵ آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت به اجرا در آمد. عامل تاریخ کاشت به عنوان فاکتور اصلی در سه سطح شامل ۲۵ تیر، ۱۰ مرداد و ۲۵ مرداد و رقم به عنوان فاکتور فرعی در دوازده سطح شاملZP434، BC404، OSSK444، BC504، KSC500، G3337، NS540، BC666، BC678، KSC704،G3393 و KSC700 قرار داشتند. نتایج نشان داد عامل سال و تاریخ کاشت ذرت با وجود آن که بین تاریخ کاشت اول و سوم یک ماه فاصله زمانی وجود داشت، تاثیر معنی داری بر عملکرد دانه به دنبال نداشت و فقط منتهی به %۳۹ کاهش عملکرد دانه در تاریخ کاشت سوم گردید که از لحاظ آماری معنی دار نبوده است. هیبرید های مورد آزمایش در سطح احتمال یک درصد بر عملکرد دانه ذرت تاثیر معنی داری باقی گذاشتند. بیشترین عملکرد به هیبرید های BC678 با ۱۱۴۸۹ تن در هکتار و BC666 با ۱۱۴۰۴ تن در هکتار متعلق به گروه رسیدگی FAO600 و هیبرید های KSC704 با ۱۱۲۵۳ تن در هکتار و G3393 با ۱۱۱۱۰ تن در هکتار متعلق به گروه رسیدگی FAO700 می باشد. تاریخ کاشت تاثیر معنی داری بر اجزای عملکرد دانه نداشت. هیبرید های مورد مطالعه در سطح احتمال یک درصد تاثیر معنی داری بر اجزای عملکرد دانه باقی گذاشتند. از لحاظ تعداد دانه در ردیف بلال، به ترتیب هیبرید های BC678 با ۳۷۸،KSC704 با ۳۷۸ بیشترین و هیبرید KSC500 با ۲۹۵ کمترین تعداد دانه در ردیف بلال را به خود اختصاص دادند. درجه روز رشد (GDD) مورد نیاز از زمان کاشت تا ظهور گل آذین نر، گرده افشانی و ظهور گل آذین ماده در سطح احتمال پنج درصد و GDD مورد نیاز از کاشت تا ظهور گیاهچه و رسیدن در سطح احتمال یک درصد بین سال های مختلف اختلاف معنی داری نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.