مقاله تاثیر تنش خشکی بر گره بندی و تثبیت نیتروژن نژاد های مختلف باکتری ریزوبیوم ژاپونیکوم در سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تنش خشکی بر گره بندی و تثبیت نیتروژن نژاد های مختلف باکتری ریزوبیوم ژاپونیکوم در سویا دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تنش خشکی بر گره بندی و تثبیت نیتروژن نژاد های مختلف باکتری ریزوبیوم ژاپونیکوم در سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تنش خشکی بر گره بندی و تثبیت نیتروژن نژاد های مختلف باکتری ریزوبیوم ژاپونیکوم در سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تنش خشکی بر گره بندی و تثبیت نیتروژن نژاد های مختلف باکتری ریزوبیوم ژاپونیکوم در سویا :

مقاله تاثیر تنش خشکی بر گره بندی و تثبیت نیتروژن نژاد های مختلف باکتری ریزوبیوم ژاپونیکوم در سویا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۶ در یافته های نوین کشاورزی از صفحه ۱۳۳ تا ۱۴۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر تنش خشکی بر گره بندی و تثبیت نیتروژن نژاد های مختلف باکتری ریزوبیوم ژاپونیکوم در سویا
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سویا
مقاله تنش خشکی
مقاله تثبیت نیتروژن
مقاله نژاد های باکتری ریزوبیوم ژاپونیکوم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی گره بندی و میزان تثبیت نیتروژن در رقم کلارک سویا در شرایط تنش خشکی و تعیین باکتری ریزوبیوم ژاپونیکوم برتر، تحقیقی در دو سال زراعی ۱۳۸۲ و ۱۳۸۳ انجام گرفت. آزمایش ها به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. تیمارهای آبیاری شامل سه سطح خشکی، تنش ملایم (%۸۵ نیاز آبی گیاه)، تنش متوسط (%۷۰ نیاز آبی گیاه)، تنش سخت (%۵۵ نیاز آبی گیاه) و آبیاری مطلوب (شاهد) به عنوان فاکتور اصلی در نظر گرفته شدند. سه نژاد باکتری ریزوبیوم ژاپونیکوم به نام های هلی نیترو، ریزوکینگ، نیتراژن و یک تیمار بدون تلقیح با باکتری (شاهد) به عنوان فاکتور فرعی در نظر گرفته شدند. مقدار آب آبیاری به روش برآورد نیاز آبی گیاه و تشتک تبخیر، محاسبه و اعمال گردید. در زمان کاشت تلقیح بذور با باکتری انجام گرفت. صفات مورد بررسی در این تحقیق شامل تعداد گره، وزن خشک گره، اندازه گره، میزان تثبیت نیتروژن و عملکرد نیتروژن تثبیت شده در واحد سطح بودند. نتایج نشان داد تفاوت میزان تثبیت نیتروژن و عملکرد نیتروژن تثبیت شده در شرایط مطلوب آبیاری و تنش خشکی، معنی دار گردید. نژاد های مختلف باکتری دارای کارآیی متفاوتی بودند، در شرایط مطلوب آبیاری نژاد هلی نیترو با تثبیت بیشتر نیتروژن، ماده خشک بالاتری را تولید نمود. با اعمال تنش خشکی، نژاد ریزوکینگ از کارآیی بیشتری برخوردار بود و در شرایط تنش خشکی، افزایش تولید تعداد گره فعال موجود روی ریشه و تثبیت نیتروژن بیشتر منجر به تولید ماده خشک بالاتری گردید. بنابراین دستیابی به ماده خشک بالا، در شرایط آبیاری مطلوب با استفاده از نژاد هلی نیترو و در شرایط تنش خشکی با استفاده از نژاد ریزوکینگ میسر می باشد. نتایج نشان داد اندازه و وزن گره معیار مناسبی برای سنجش میزان تثبیت نیتروژن نمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.