پرسشنامه مقابله با موقعیت های استرس زا (CISS-SF)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پرسشنامه مقابله با موقعیت های استرس زا (CISS-SF) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پرسشنامه مقابله با موقعیت های استرس زا (CISS-SF)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پرسشنامه مقابله با موقعیت های استرس زا (CISS-SF)2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پرسشنامه مقابله با موقعیت های استرس زا (CISS-SF)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پرسشنامه مقابله با موقعیت های استرس زا (CISS-SF) :

پرسشنامه مقابله با موقعیت های استرس زا (CISS-SF)

این پرسشنامه ساخته اندلر و پارکر(۱۹۹۰) ،دارای دو نسخه کوتاه و بلند می باشد.نسخه بلند آن ۴۸ سؤالی و نسخه کوتاه آن ۲۱ سؤالی است. در این پژوهش ، از نسخه بلند آن استفاده شده است. این آزمون ، سه سبک مقابله اصلی ، یعنی مقابله مسئله مدار (۱۶ سؤال) ،مقابله هیجان مدار (۱۶سؤال) و مقابله اجتنابی (۱۶ سؤال ) را می سنجد و پاسخ به هر سؤال بر اساس یک مقیاس ۵ درجه ای لیکرت از هرگز(۱) تا خیلی زیاد (۵) مشخص می شود .گفتنی است که سبک غالب هر فرد با توجه به نمره ی وی در هر یک از ابعاد سه گانه سبک های مقابله تعیین می شود . به بیان دیگر،هر کدام از رفتارها که در مقیاس نمره ی بالاتری کسب کنند،آن رفتار به عنوان سبک مقابله ای ترجیحی فرد در نظر گرفته می شود.اندلر و پارکر ، پایایی سبک های مسئله مدار ، هیجان مدار و اجتنابی را برای نمونه پسران به ترتیب ۹۲% ،۸۲% و ۸۵% و برای دختران ۹۰% ،۸۵% و ۷۲% به دست آوردند.

در نسخه کوتاه CISS-SF هر یک از سبک های مقابله مسئله مدار،هیجان مدار و اجتنابی از طریق ۷ سؤال اندازه گیری می شود.در مطالعه شکری و همکاران (۱۳۸۸) ضرایب آلفای کرونباخ سبک های مقابله مسئله مدار، هیجان مدار و اجتنابی در بین دانشجویان ایرانی به ترتیب۷۴ % و ۷۰% و ۷۳% در بین دانشجویان سوئدی به ترتیب برابر با ۶۹% و ۷۷% و ۶۸% و در کل برابر با ۷۲% و ۷۱% و ۷۴% به دست آمد. در پژوهش کاکابرایی و همکاران (۱۳۹۰) ، ضرایب آلفای کرونباخ برای سه عامل مسئله مداری ، اجتنابی بودن وهیجان مداری در بین والدین کودکان عادی به ترتیب برابر با ۰۸۰% و ۷۵% و ۶۵% و در کل ۷۶% و در بین والدین کودکان استثنایی به ترتیب برابر با ۸۴% و ۷۳% و ۶۵% و در کل ۷۸% به دست آمد ( کاکابرایی و همکاران ،۱۳۹۱).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.