تحقیق بررسی آزمایش حرارت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق بررسی آزمایش حرارت دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق بررسی آزمایش حرارت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز تحقیق بررسی آزمایش حرارت۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق بررسی آزمایش حرارت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق بررسی آزمایش حرارت :

تحقیق بررسی آزمایش حرارت در ۱۳ صفحه ورد قابل ویرایش

آزمایشگاه حرارت

– خطاهایی که در هر آزمایش وارد می شود :

۱- خطای آزمایشگر

۲- خطای وسایل آزمایش

۳- خطای محیط

– اندازه گیری در آزمایش :

۱- خطای مطلق : تفاوت اندازه واقعی جسم ، اندازه ای که در آزمایش بدست آمده است .

۲- خطای نسبی =

۳- در صد خطای نسبی : ۱۰۰* خطای نسبی

– نکاتی که در تهیه یک گزارش برای آزمایش باید رعایت کرد :

۱- موضوع آزمایش

۲- تاریخ

۳- اسامی افرادی که در یک گروه آزمایش انجام می دهند .

۴- نام استاد

۵- شرح آزمایش

۶- نوشتن روابط و فرمولهای مربوطه

۷- رسم جداول و نمودارهای لازم

۸- نتیجه گیری

۹- بدست آوردن خطاها

۱۰- عوامل موثر در خطا

– تعیین ظرفیت گرمایی کالری متر (گرماسنج ) ، ارزش آبی گرماسنج A

– ظرفیت گرمایی جسم :

مقدار گرمایی که جسم می گیرد تا دمای آن یک درجه سانتی گراد افزایش (کلوین) افزایش یابد J/K

-ظرفیت گرمایی ویژه جسم :

مقدار گرمایی است که به یکای جرم داده می شود تا دمای آن یک درجه کلوین افزایش یابد J/kg k

m : جرم کالری متر

m1 :جرم آب سرد

m2 : جرم آب گرم

c : آب = C=4/2j/kg k

– تعیین میزان تغییرات

– هر پنچ درجه که آب سرد شد طول را اندازه گیری می کنیم .

شرح آزمایش :

ابتدا طول میله مخصوص را اندازه گیری می کنیم سپس آب را تا اندازه جوش گرم می کنیم هنگامیکه بخار آب بهمیله رسید حرارت را قطع می کنیم هنگامیکه افزایش طول متوقف شد طول میله را اندازه گیری می کنیم همراه میزان درجه آب ، به بعد هر ۵ درجه که آب سرد شد میله را اندازه گیری کرده و اینکار را تا جایی که طول دیگر تغییر نکند تکرار می کنیم .

میزان خطای ساعت اندازه گیری = ۰۵/۰ میلی متر که هر عددی که بدست آمد باید منهای این عدد شود .

مرحله یک :

=۲۰ c

۷۷ c= /64 – 68 c=/45-63 c=/35-58 c=/26

۳ c= /20 – 48 c= / 13 -43 c =/9- 38 c = 0/05

مرحله دوم :

=۳۴ c

۸۰ c= /65 -75 c=/50 – 70 c=/42 – 65 c= /35 – 60 c= /28

۵۵ c= /22 -50 c=/ 17 – 45 c= /12 – 40 c =/09

نتیجه گیری :

از این آزمایش نتیجه می گیریم که با تغییر میزان دما تا حدی جسم انبساط یافته و بعد از آن دما تغییرطولی مشاهده نمی شود همین طور وقتی جسم سرد شود به همین صورت .

خطا های آزمایش :

عوامل موثر در خطا :

به دلیل عایق نبودن صحیح وسیله آزمایش با محیط خارج دمای محیط هم به اضافه دمای بخار آب روی جسم تغییر حاصل می کند. همچنین صحیح خواندن اندازه و درجه حرارت بخار آب و جسم در جواب تاثیر گذار است .

گرمای نهان تبخیر :

مقدار گرمایی به واحد جرم مایع در نقطه جوش داده می شود تا به بخار آب تبدیل شود . بدون آنکه دمایش تغییر کند .

موضوع : تعیین گرمایی نهان تبخیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.