مقاله مقایسه ساختار انگیزشی و تحمل ابهام در دانش آموزان دختر با وضعیت اقتصادی- اجتماعی بالا و پایین شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ساختار انگیزشی و تحمل ابهام در دانش آموزان دختر با وضعیت اقتصادی- اجتماعی بالا و پایین شهر تهران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ساختار انگیزشی و تحمل ابهام در دانش آموزان دختر با وضعیت اقتصادی- اجتماعی بالا و پایین شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ساختار انگیزشی و تحمل ابهام در دانش آموزان دختر با وضعیت اقتصادی- اجتماعی بالا و پایین شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ساختار انگیزشی و تحمل ابهام در دانش آموزان دختر با وضعیت اقتصادی- اجتماعی بالا و پایین شهر تهران :

مقاله مقایسه ساختار انگیزشی و تحمل ابهام در دانش آموزان دختر با وضعیت اقتصادی- اجتماعی بالا و پایین شهر تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در نوآوری های مدیریت آموزشی (اندیشه های تازه در علوم تربیتی) از صفحه ۱۴۳ تا ۱۵۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه ساختار انگیزشی و تحمل ابهام در دانش آموزان دختر با وضعیت اقتصادی- اجتماعی بالا و پایین شهر تهران
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ساختار انگیزشی
مقاله تحمل ابهام
مقاله وضعیت اقتصادی- اجتماعی
مقاله اهداف

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پژوهش حاضر، به مقایسه ساختار انگیزشی و تحمل ابهام در دو گروه دانش آموزان دختر با وضعیت اقتصادی- اجتماعی بالا و پایین در شهر تهران پرداخته است. ساختار انگیزشی، مجموعه اهداف و شیوه های تعقیب آن توسط فرد را در برمی گیرد و توسط پرسشنامه PCI سنجیده می شود. تحمل ابهام نیز شامل چگونگی ادراک، تفسیر و واکنش افراد به موقعیت ها و محرک های مبهم است و توسط پرسشنامه ATS-I سنجیده می شود. نمونه این پژوهش دربرگیرنده ی۶۰ آزمودنی، ۳۰ نفر از دانش آموزان دختر مقطع متوسطه با وضعیت اقتصادی- اجتماعی بالا و ۳۰ نفر از دانش آموزان دختر با وضعیت اقتصادی- اجتماعی پایین شهر تهران هستند که به صورت نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شدند. دراین پژوهش از t مستقل استفاده شده است. آزمودنی ها پرسشنامه PCIو ATS-I را تکمیل نمودند. کرونباخ پرسشنامه ۰۸۱ PCI و ATS-I ۰.۷۷می باشد. نتایج پژوهش نشان می دهد که بین دو گروه به لحاظ ۱- میزان کنترل آزمودنی در تحقق هر هدف، ۲- میزان شادی در صورت تحقق هر هدف، ۳- میزان غم و سرخوردگی در صورت شکست هر هدف و۴- تحمل ابهام تفاوت معنادار وجود دارد. ولی تفاوت معناداری به لحاظ ۱- اهمیت اهداف، ۲- احتمال تحقق اهداف بدون دخالت آزمودنی، ۳- میزان آگاهی آزمودنی به گام ها و اقدامات ضروری تا دستیابی به هر هدف، ۴- میزان تعهد و وابستگی قلبی آزمودنی به تحقق هدف، ۵- طول مدت زمان تحقق هدف، ۶- میزان آزادی در انتخاب هدف، ۷- میزان اهمیت هر هدف برای اهداف دیگر و ۸- تعداد اهداف مشاهده نشد. این پژوهش همچنین نشان می دهد که نوجوانان خانواده های با وضعیت اقتصادی- اجتماعی پایین، بیشتر منابع استرس زا را کنترل می کنند و آنها در صورت تحقق اهدافشان شادی بیشتری را تجربه می کنند و در صورت نرسیدن به اهداف، میزان سرخوردگی شان نیز بیشتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.