مقاله روند شیوع اضافه وزن و پرفشاری خون در نوجوانان تهرانی طی سه بررسی مقطعی از مطالعه قند و لیپید تهران (۸۷-۱۳۷۸)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روند شیوع اضافه وزن و پرفشاری خون در نوجوانان تهرانی طی سه بررسی مقطعی از مطالعه قند و لیپید تهران (۸۷-۱۳۷۸) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روند شیوع اضافه وزن و پرفشاری خون در نوجوانان تهرانی طی سه بررسی مقطعی از مطالعه قند و لیپید تهران (۸۷-۱۳۷۸)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روند شیوع اضافه وزن و پرفشاری خون در نوجوانان تهرانی طی سه بررسی مقطعی از مطالعه قند و لیپید تهران (۸۷-۱۳۷۸)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روند شیوع اضافه وزن و پرفشاری خون در نوجوانان تهرانی طی سه بررسی مقطعی از مطالعه قند و لیپید تهران (۸۷-۱۳۷۸) :

مقاله روند شیوع اضافه وزن و پرفشاری خون در نوجوانان تهرانی طی سه بررسی مقطعی از مطالعه قند و لیپید تهران (۸۷-۱۳۷۸) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در دی ۱۳۸۹ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۴۸۳ تا ۴۹۲ منتشر شده است.
نام: روند شیوع اضافه وزن و پرفشاری خون در نوجوانان تهرانی طی سه بررسی مقطعی از مطالعه قند و لیپید تهران (۸۷-۱۳۷۸)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله در خطر اضافه وزن
مقاله اضافه وزن
مقاله پرفشاری خون
مقاله نوجوانان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: هدف این پژوهش بررسی روند شیوع اضافه وزن و پرفشاری خون در نوجوانان تهرانی در سه مطالعه مقطعی طی سال های ۱۳۷۸-۸۷ است.
مواد و روش ها: این پژوهش روی نوجوانان ۱۰-۱۹ سال شرکت کننده در سه بررسی اول ۱۳۷۸-۸۰ (۳۰۱۰=تعداد)، دوم ۱۳۸۱-۸۴ (۱۱۰۷=تعداد) و سوم ۱۳۸۴-۸۷ (۱۰۹۰=تعداد) از مطالعه قند و لیپید تهران انجام شد. نمایه توده بدنی بر اساس صدک های ایرانی و فشار خون بر اساس معیارهای آکادمی کودکان آمریکا و جدول های رشدCDC سال ۲۰۰۰ تعریف شد.
یافته ها: میانگین±انحراف معیار BMI نوجوانان از ۴۳±۲۰۱ در بررسی اول به ۴۷±۲۱۶ کیلوگرم بر مترمربع در بررسی سوم افزایش یافت (P<0.001). شیوع تعدیل شده سنی و جنسی افراد در معرض خطر اضافه وزن به ترتیب از %۱۲۸ در بررسی اول به %۱۸.۵در بررسی سوم افزایش یافت(P<0.001) و درصد افراد دارای اضافه وزن از %۶۴ در بررسی اول به %۱۲۷ در بررسی سوم رسید (P<0.001). طی این سه مقطع شیوع فشار خون بالا، روند کاهشی داشته و شیوع فشار دیاستولی بالا از %۷۹ به %۳ و فشار سیستولی بالا از %۳ به %۱۳ رسید (P<0.001). پس از تعدیل اثر سن و جنس، احتمال داشتن پرفشاری خون با افزایش BMI به ترتیب در بررسی اول (:۱۱۱-۱۱۷ فاصله اطمینان، ۱۱۴: نسبت شانس)، دوم (:۱۱۵-۱۳۰ فاصله اطمینان، :۱۲۳ نسبت شانس) و سوم (:۱۰۰-۱۱۱ فاصله اطمینان، :۱۰۵ نسبت شانس) ارتباط داشت.
نتیجه گیری: درصد اضافه وزن در مقایسه با در خطر اضافه وزن از سرعت بیشتری برای اضافه وزن برخوردار است. شیوع افراد با فشارخون بالا در طی سه بررسی کاهش یافته است. اثر افزایشی BMI بر احتمال ابتلا به پرفشاری خون در بررسی سوم از بررسی های دیگر کمتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.