مقاله بررسی گونه های وزن در غزل شاعران بزرگ سده های دهم، یازدهم و دوازدهم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی گونه های وزن در غزل شاعران بزرگ سده های دهم، یازدهم و دوازدهم دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی گونه های وزن در غزل شاعران بزرگ سده های دهم، یازدهم و دوازدهم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی گونه های وزن در غزل شاعران بزرگ سده های دهم، یازدهم و دوازدهم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی گونه های وزن در غزل شاعران بزرگ سده های دهم، یازدهم و دوازدهم :

مقاله بررسی گونه های وزن در غزل شاعران بزرگ سده های دهم، یازدهم و دوازدهم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در فنون ادبی از صفحه ۱ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: بررسی گونه های وزن در غزل شاعران بزرگ سده های دهم، یازدهم و دوازدهم
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سبک هندی
مقاله غزل
مقاله وزن
مقاله بحر و تنوع آن ها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
وزن از عناصر اصلی شعر است. در ادبیات فارسی به علت ماهیت ویژه ای که این عنصر دارد، با وجود سال ها تلاش شاعران نوپرداز و شعر سپیدسرا، هنوز به عنوان شاخص اصلی شعر قلمداد می شود. در میان قالب های سنتی، غزل به عنوان قالبی ثابت در هزارسال ادبیات فارسی، باتوجه به شکل ظاهری اش پیوندی تنگاتنگ با وزن و عروض دارد. این پیوند وقتی اهمیت بیش تر می یابد که فرض کنیم، جدا از ظاهر ثابت و محدود عروضی غزل در ادبیات فارسی، هر شاعر متناسب با ضرورت های ساختاری، ذوقی و محتوایی شعرش در دوره های گوناگون و سبک های مختلف، دایره ای ویژه خود در قلمرو عروض رسم می کند.
در این پژوهش سعی شده است با بررسی وزن نزدیک ۱۴۰۰۰ غزل از گروهی از غزل سرایان شاخص فارسی در قرن های دهم، یازدهم و دوازدهم، ضمن بررسی جایگاه گونه ها و بحرهای مختلف در غزل این شاعران، وزن های اصلی در آثار آنان مشخص شود و شاعران مطرح نیز از نظرتنوع در انتخاب وزن معرفی شوند. هم چنین سعی شده است، وزن های اصلی هر دوره، متناسب با مفاهیم و سبک های مختلف معرفی شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.