مقاله ارتباط سطح سرمی ویتامین D با خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط سطح سرمی ویتامین D با خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط سطح سرمی ویتامین D با خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط سطح سرمی ویتامین D با خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط سطح سرمی ویتامین D با خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی :

مقاله ارتباط سطح سرمی ویتامین D با خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در دی ۱۳۸۹ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۵۲۰ تا ۵۲۸ منتشر شده است.
نام: ارتباط سطح سرمی ویتامین D با خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری های قلبی-عروقی
مقاله عوامل خطر قلبی-عروقی
مقاله ویتامین D

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: مطالعات مقطعی ارتباط بین کمبود ویتامینD را با عوامل خطر قلبی-عروقی نشان داده اند. یافته های بررسی های انجام شده برای اثبات ارتباط کمبود ویتامینD با پیامد قلبی-عروقی دارای هماهنگی کامل نمی باشند، بنابراین نیاز به انجام مطالعات بیشتر در جوامع مختلف در این زمینه وجود دارد. با توجه به شیوع بالای کمبود ویتامینD در ایران مطالعه حاضر در راستای این هدف طراحی شد.
مواد و روش ها: این مطالعه
nested case-control در قالب مطالعه قند و لیپید تهران (TLGS) در زنان و مردان بالای ۳۰ سال با میانگین سنی (۱۰۶±) ۵۶۷ سال که در بدو ورود به مطالعه بیماری قلبی-عروقی نداشته اند، انجام شد. با استفاده از روش نمونه گیری Risk Set Sampling گروه شاهد به نسبت یک به یک با موردها انتخاب و از نظر سن و جنس و ماه خون گیری مشابه سازی شدند.
یافته ها: میانه سطح سرمیD ۲۵ (OH) در گروه مبتلا به بیماری های قلبی-عروقی (موردها) نسبت به گروه شاهد کاهش قابل توجهی نشان می داد (P<0.001). پس از تعدیل اثر عوامل خطر شناخته شده قلبی-عروقی، نسبت شانس برای ابتلا به رخداد قلبی-عروقی در افراد با سطح سرمیD ۲۵ (OH)کمتر از۱۰ نانوگرم در میلی لیتر در مقایسه با افراد دارای سطح سرمی بالاتر از ۲۰ نانوگرم در میلی لیتر (فاصله اطمینان:۱۷۵-۵۸۸ ) ۳۲۱ بود.
نتیجه گیری: بین سطح سرمی ویتامینD و ابتلا به پیامدهای قلبی-عروقی به طور مستقل رابطه آماری معنی دار وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.