پروپزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروپزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروپزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروپزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروپزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروپزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور :

شامل زیر میباشد

بیان مسأله (تشریح ابعاد، حدود مسأله ، معرفی دقیق مسأله، بیان جنبه های مجهول و مبهم و متغیر های مربوط به پرسش های تحقیق ، منظور تحقیق ) :

اهمیت و ضرورت:

سوابق مربوط ( بیان مختصر سابقه تحقیقات انجام شده درباره موضوع و نتایج به دست آمده در داخل و خارج از کشور نظرهای علمی موجود درباره موضوع تحقیق ) :

پژوهش های داخلی:

پژوهش های خارجی:

فرضیه ها ( هر فرضیه به صورت یک جمله خبری نوشته شده است .) :

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها :

اهداف تحقیق ( شامل اهداف علمی۱ ، کاربردی ۲ و ضرورت های ۳ خاص انجا تحقیق ):

هدف کاربردی بیان نام بهره وران ( اعم از مؤسسات آموزشی و اجرایی و غیره ):

جنبه نوآوری و جدید بودن تحقیق :

نوع روش تحقیق:

انواع متغیرها (وابسته – مستقل و…):

جامعه، نمونه و روش نمونه گیری:

ابزار پژوهش (شرح کامل پرسشنامه ها و پکیج ها) :

. بیان مساله (تشریح ابعاد، حدود مساله، معرفی دقیق مساله، بیان جنبه های مجهول و مبهم و متغیرهای مربوط به پرسش های تحقیق، منظور تحقیق)

احداث سد روی یک رودخانه اثرات مهمی بر جریان آب و رسوب آن داشته و باعث تغییرات درازمدت مورفولوژیکی در رودخانه می گردد. تجمع رسوبات در پشت سدها موجب کاهش ظرفیت ذخیره و در نتیجه محدود شدن عمر مفید آنها می شود (موسوی و همکاران، ۱۳۸۵). بر اساس گزارش کمیته بین المللی سدهای بزرگ (ICOLD) بیش از ۴۰۰۰۰ سد بزرگ وجود دارد که در مجموع ظرفیت ذخیره سازی آب این سدها در حدود ۷۰۰۰ کیلومتر مکعب تخمین زده می شود. در اثر رسوبگذاری سالانه به طور متوسط ۵/۰ تا ۱ درصد ظرفیت سدها معادل ۴۵ کیلومتر مکعب می باشد،کاسته می شود (خسروپور، ۱۳۸۸). مجموع کل ظرفیت سدهای مخزنی کشور در حدود ۰۰۵/۰ مجموع ظرفیت مخزن های دنیا می باشد و برداشت های هیدروگرافی از مخازن نشان میدهد که به طور متوسط سالیانه در حدود ۷۵/۰ تا درصد ظرفیت سدهای کشور تحت اثر رسوب گذاری از بین می رود که این مقدار معادل ۱۷۵ تا ۲۵۰ میلیون مترمکعب است (Water Research Institude، ۲۰۰۰).

بررسی ها نشان می دهد که اکثر برآوردهای تقریبی متداول در دنیا که برای تخمین رسوبگذاری مخازن کشورمان در سنوات گذشته مورد استفاده قرار گرفته مقادیری کمتر از واقعیت را نشان داده اند. یکی از دلایل این موضوع علاوه بر اینکه ممکن است خطاهایی در اطلاعات اولیه وجود داشته باشد، این است که معادلات و روش های استفاده شده در نقاطی خارج از کشور و شرایطی متفاوت و بر اساس مطالعات میدانی خاص کالیبره شده اند (رحمانیان و همکاران، ۱۳۸۶). بدین منظور از روش های تجربی و یا مدل های ریاضی بر مبنای اطلاعات آماری استفاده می شود.

از مهمترین روش های تجربی در بررسی رسویگذاری سدها می توان به روش های تجربی افزایش و کاهش سطح اشاره داشت. از مدل های ریاضی و نرم افزاری نیز می توان به HEC-2، HEC-6، GSTARS-2، MIKE11 و… اشاره کرد. علاوه بر این استفاده از معادله سنجه رسوب، بر اساس داده های دبی جریان و رسوب متناظر، می تواند در تعیین حجم رسوب ورودی به مخزن سد کاربرد داشته باشد. این روش که بر پایه مفاهیم هیدرولوژیکی بنا شده است، در مواقعی که کمبود داده های مشاهداتی و اندازه گیری های میدانی وجود داشته باشد، بکار می رود. طبق نظر هورویتز (۲۰۰۲) هیدرولوژیست­ها در صورت کمبود داده­های واقعی غلظت رسوب معلق، از منحنی­های سنجه­ رسوب برای پیش­بینی و برآورد غلظت رسوب معلق استفاده می­کنند. در این تحقیق نیز منحنی­های سنجه بعنوان صفحه کاری و هدف انتخاب شده­اند. زیرا از میان روش­های فوق، منحنی­های سنجه رسوب، که جزء برآوردگرهای رگرسیونی­اند، بر اساس روابط بدست آمده از اندازه­گیری­های مستقیم دبی جریان- غلظت رسوب عمل می­کنند و معمولاً در مقیاس­های زمانی بلندمدت و عدم وقوع سیلاب (دبی پایه روزانه، ماهانه، فصلی، و سالانه) بعنوان مبنای مشاهده­ای در برابر سایر روش­ها محسوب می­شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.