مقاله بکارگیری شاخص ریسک بر اساس معیار دسترسی برای افزایش قابلیت اطمینان شبکه جاده ای استان کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بکارگیری شاخص ریسک بر اساس معیار دسترسی برای افزایش قابلیت اطمینان شبکه جاده ای استان کردستان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بکارگیری شاخص ریسک بر اساس معیار دسترسی برای افزایش قابلیت اطمینان شبکه جاده ای استان کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بکارگیری شاخص ریسک بر اساس معیار دسترسی برای افزایش قابلیت اطمینان شبکه جاده ای استان کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بکارگیری شاخص ریسک بر اساس معیار دسترسی برای افزایش قابلیت اطمینان شبکه جاده ای استان کردستان :

مقاله بکارگیری شاخص ریسک بر اساس معیار دسترسی برای افزایش قابلیت اطمینان شبکه جاده ای استان کردستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در پژوهشنامه حمل و نقل از صفحه ۲۲۷ تا ۲۴۴ منتشر شده است.
نام: بکارگیری شاخص ریسک بر اساس معیار دسترسی برای افزایش قابلیت اطمینان شبکه جاده ای استان کردستان
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص ریسک
مقاله دسترسی
مقاله آسیب پذیری
مقاله قابلیت اطمینان شبکه
مقاله عملکرد شبکه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بروز سوانح طبیعی امری اجتناب ناپذیر است و خسارتهای فراوانی را نیز درپی دارد. در این میان، برقراری ارتباط در شبکه حمل و نقل جاده ای با توجه به اهمیت و جایگاه آن خصوصا در شرایط اضطراری بسیار حایز اهمیت است. عملکرد مناسب شبکه راهها می تواند باعث کاهش اثرات حادثه در این شرایط شود و شبکه ای که نتواند دسترسی لازم را فراهم کند، دارای قابلیت اطمینان اندکی است و موجب آسیبهای گسترده تری نیز می شود. استان کردستان به علت موقعیت جغرافیایی و شرایط طبیعی ویژه، در معرض آسیبهای ناشی از وقوع حوادث طبیعی قرار دارد. بنابراین تامین دسترسی و کاهش این آسیبها دارای اهمیت است. در این پژوهش بر مبنای حجم وسیعی از اطلاعات، یک شاخص ریسک برای شبکه راههای استان کردستان برآورد شده است. برای اعتبارسنجی این شاخص، ضمن تحلیل حساسیت آن، نتایج کار با خسارتهای حوادث گذشته مقایسه شده است. در ادامه به کمک این شاخص، با تعیین مسیرهای دارای ریسک، اولویت بندی سرمایه گذاری در کمانهای شبکه با هدف افزایش قابلیت اطمینان و کاهش میزان ریسک در شبکه انجام شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.