مقاله اثر استرس مزمن شنا و آدرنالکتومی بر غلظت لپتین پلاسما در موش های صحرایی نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر استرس مزمن شنا و آدرنالکتومی بر غلظت لپتین پلاسما در موش های صحرایی نر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر استرس مزمن شنا و آدرنالکتومی بر غلظت لپتین پلاسما در موش های صحرایی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر استرس مزمن شنا و آدرنالکتومی بر غلظت لپتین پلاسما در موش های صحرایی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر استرس مزمن شنا و آدرنالکتومی بر غلظت لپتین پلاسما در موش های صحرایی نر :

مقاله اثر استرس مزمن شنا و آدرنالکتومی بر غلظت لپتین پلاسما در موش های صحرایی نر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم) از صفحه ۱۴ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: اثر استرس مزمن شنا و آدرنالکتومی بر غلظت لپتین پلاسما در موش های صحرایی نر
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استرس شنا
مقاله لپتین
مقاله آدرنالکتومی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: لپتین هورمون پروتئینی است که از بافت چربی ترشح می شود و در تنظیم وزن، متابولیسم بدن و کنترل فعالیت های تولید مثل نقش دارد. استرس موجب فعال شدن سیستم هیپوتالاموس – هیپوفیز – آدرنال و تطابق فرد نسبت به شرایط استرس زا می شود. اخیرا مشخص شده است که لپتین در این پاسخ های استرسی نقش عمده دارد. بنابراین هدف از مطالعه کنونی بررسی اثر استرس مزمن شنا و نقش غدد آدرنال بر غلظت لپتین خون می باشد.
روش کار: در این تحقیق تجربی از ۶۰ سر موش صحرایی نر بالغ استفاده شد. حیوانات به صورت تصادفی به ۶ گروه تقسیم شدند. در گروه آدرنالکتومی غدد فوق کلیوی رات ها برداشته شد. حیوانات در گروه های استرس دیده به مدت ۷ روز متوالی و هر روز به مدت ۱۰ دقیقه در آب ۲۵ درجه سانتی گراد قرار داده می شدند.
یافته ها: استرس موجب افزایش و آدرنالکتومی باعث کاهش غلظت لپتین پلاسما شد (P<0.001). استرس تاثیری بر غلظت لپتین در رات های آدرنالکتومی شده نداشت.
بحث و نتیجه گیری: استرس مزمن شنا احتمالا از طریق فعال کردن محور هیپوتالاموس – هیپوفیز آدرنال (HPA) باعث افزایش ترشح لپتین می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.