مقاله ارایه یک دوره برنامه آموزش ترکیبی و بررسی اثرات روان شناختی آن بر دانشجویان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارایه یک دوره برنامه آموزش ترکیبی و بررسی اثرات روان شناختی آن بر دانشجویان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارایه یک دوره برنامه آموزش ترکیبی و بررسی اثرات روان شناختی آن بر دانشجویان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارایه یک دوره برنامه آموزش ترکیبی و بررسی اثرات روان شناختی آن بر دانشجویان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارایه یک دوره برنامه آموزش ترکیبی و بررسی اثرات روان شناختی آن بر دانشجویان :

مقاله ارایه یک دوره برنامه آموزش ترکیبی و بررسی اثرات روان شناختی آن بر دانشجویان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم) از صفحه ۵۲ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: ارایه یک دوره برنامه آموزش ترکیبی و بررسی اثرات روان شناختی آن بر دانشجویان
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله یادگیری ترکیبی
مقاله سبک اسناد
مقاله ابعاد شخصیتی
مقاله پیشرفت تحصیلی دانشجو
مقاله یادگیری مبتنی بر کامپیوتر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: یادگیری ترکیبی از شیوه های نوین آموزشی است که انواع مختلفی از روش ها و رویکردهای آموزشی را با هدف ارتقای تجربیات یادگیری دانشجویان با یکدیگر تلفیق می نماید. در مطالعه حاضر به بررسی تاثیر آموزش ترکیبی بر ابعاد شخصیتی دانشجو پرداخته شده است.
روش کار: این مطالعه یک تحقیق نیمه تجربی بر روی ۴۱ نفر از دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی جهرم که واحد درسی بیماری های روانی را در ترم اول سال ۸۸ – ۱۳۸۷ اخذ کرده، می باشد. پس از تقسیم بندی تصادفی دانشجویان در دو گروه، تحت آموزش سنتی و یا ترکیبی قرار گرفتند. ابزار گردآوری داده ها شامل آزمون سنجش اسناد علی، فرم کوتاه آزمون شخصیت نئو (طرح پنج عاملی سنجش شخصیت) و نمره نهایی دانشجو بوده است. آزمون های مورد استفاده شامل آزمون تی زوجی و مستقل، مربع کای و آنالیز واریانس بوده است.
یافته ها: در بررسی تعامل بین نوع آموزش و سبک اسناد دانشجو از طریق آزمون انالیز واریانس مشخص شد ارتباط مثبتی بین نوع آموزش و سبک اسناد در مقوله شکست درونی – بیرونی وجود دارد (P=0.04).
تعامل نوع آموزش،نمره نهایی دانشجویان و آزمون پنج عاملی شخصیت نیز نتایج نشان داد که ارتباط مثبت معنی دار بین آموزش و مولفه های باز و گشاده بودن (P=0.003)، وجدانی بودن (P=0.04).
بحث و نتیجه گیری: نظر به تاثیرات مثبت این روش آموزشی بر ابعاد شخصیتی دانشجویان استفاده از این متدها به خصوص بهره گیری از آموزش های الکترونیک در آموزش علوم پزشکی توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.