مقاله ارزیابی کارآیی روش های گوناگون برآورد دوره بازگشت تداوم خشکسالی در شرایط استقلال و وابستگی زمانی داده های بارندگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کارآیی روش های گوناگون برآورد دوره بازگشت تداوم خشکسالی در شرایط استقلال و وابستگی زمانی داده های بارندگی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کارآیی روش های گوناگون برآورد دوره بازگشت تداوم خشکسالی در شرایط استقلال و وابستگی زمانی داده های بارندگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کارآیی روش های گوناگون برآورد دوره بازگشت تداوم خشکسالی در شرایط استقلال و وابستگی زمانی داده های بارندگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کارآیی روش های گوناگون برآورد دوره بازگشت تداوم خشکسالی در شرایط استقلال و وابستگی زمانی داده های بارندگی :

مقاله ارزیابی کارآیی روش های گوناگون برآورد دوره بازگشت تداوم خشکسالی در شرایط استقلال و وابستگی زمانی داده های بارندگی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران از صفحه ۱ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: ارزیابی کارآیی روش های گوناگون برآورد دوره بازگشت تداوم خشکسالی در شرایط استقلال و وابستگی زمانی داده های بارندگی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تداوم خشکسالی
مقاله دوره بازگشت
مقاله تابع توزیع احتمال
مقاله شرایط استقلال
مقاله وابستگی زمانی
مقاله کرمانشاه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تداوم خشکسالی از دیدگاههای گوناگونی تعریف شده است. روش های برآورد دوره بازگشت تداوم خشکسالی حسب تعریف تداوم خشکسالی با یکدیگر متفاوتند. این مقاله به صورت موردی، کارایی شش روش برآورد دوره بازگشت تداوم خشکسالی را در ایستگاه سینوپتیک کرمانشاه مورد ارزیابی قرار داده است. پایش خشکسالی با استفاده از شاخص بارش استاندارد و بر مبنای سری های تاریخی (طی دوره آماری ۱۹۶۱-۲۰۰۵) و مصنوعی (به طول ۱۰۰۰ سال) مجموع بارندگی در مقیاس های زمانی سالانه و ماهانه به انجام رسید. برای تولید سری های مصنوعی از مدل LARS-WG استفاده گردید. توزیع احتمال تداوم خشکسالی برای سری های شاخص بارش استاندارد تحلیل شد. روش های گوناگون برآورد دوره بازگشت تداوم خشکسالی بر سری های زمانی تاریخی و مصنوعی شاخص بارش استاندارد اعمال شد. یافته های پژوهش به دو سوال اساسی پاسخ داد: الف) آیا طول دوره برداشت آمار در ایستگاه مورد نظر برای ارزیابی دوره بازگشت خشکسالی با روش های گوناگون کافی است؟ ب) آیا دوره بازگشت های به دست آمده بر مبنای روش های گوناگون، با دوره بازگشت های مشاهده شده تطابق کافی دارند؟ نتایج به دست آمده حاکی از برتری روش های مبتنی بر تعریف یوجویچ نسبت به روش های مبتنی بر تعریف شواگر برای ارزیابی دوره بازگشت خشکسالی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.