مقاله کارایی روش واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) در تشخیص زودرس و شناسایی موارد بدون علامت بیماری لیشمانیوز احشایی درانسان و سگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کارایی روش واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) در تشخیص زودرس و شناسایی موارد بدون علامت بیماری لیشمانیوز احشایی درانسان و سگ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارایی روش واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) در تشخیص زودرس و شناسایی موارد بدون علامت بیماری لیشمانیوز احشایی درانسان و سگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارایی روش واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) در تشخیص زودرس و شناسایی موارد بدون علامت بیماری لیشمانیوز احشایی درانسان و سگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارایی روش واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) در تشخیص زودرس و شناسایی موارد بدون علامت بیماری لیشمانیوز احشایی درانسان و سگ :

مقاله کارایی روش واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) در تشخیص زودرس و شناسایی موارد بدون علامت بیماری لیشمانیوز احشایی درانسان و سگ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم) از صفحه ۱ تا ۷ منتشر شده است.
نام: کارایی روش واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) در تشخیص زودرس و شناسایی موارد بدون علامت بیماری لیشمانیوز احشایی درانسان و سگ
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیشمانیوز احشایی
مقاله عفونت انسانی
مقاله عفونت سگ ها
مقاله DAT،PCR

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: مطالعه حاضر به منظور شناسایی موارد بدون علامت بیماری لیشمانیوز احشایی در انسان و سگ با استفاده از روش های واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) و سرولوژی در شهرستان داراب از استان فارس انجام گرفت.
روش کار: در این مطالعه توصیفی – مقطعی از کلیه کودکان زیر ده سال و ۱۰ درصد بالغین و ۲۰ درصد سگ های صاحب دار به صورت تصادفی نمونه گیری شد. برای تعیین میزان شیوع عفونت لیشمانیایی احشایی در انسان و سگ از روش سرولوژی آگلوتیناسیون مستقیم (DAT) و روش واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) استفاده شد. اطلاعات بدست آمده از این مطالعه با استفاده از نرم افزارهای Epi Info 2000 و SPSS نسخه ۹ مورد تجزیه قرار گرفت.
یافته ها: در این بررسی ۳۷۶ نمونه پلاسمای انسانی (۳۱۲ نمونه از مناطق روستایی و ۶۴ نمونه از مناطق عشایری) و ۲۳ نمونه پلاسمای سگ به روش آگلوتیناسیون مستقیم مورد بررسی قرار گرفتند. از مجموع نمونه های انسانی ۵ مورد (۱۳۳ درصد) از نظر سولوژی مثبت و از مجموع نمونه های سگ، یک قلاده (۴۳ درصد) دارای تیتر مساوی ۱:۳۲۰ بود. همچنین با روش PCR در خون۵ قلاده سگ (۲۱۷ درصد ) و ۳۲ نفر (۸۵ درصد) از افراد تحت مطالعه DNA کینتوپلاستی انگل لیشمانیا شناسایی و گونه آنها L .infantum تعیین شد.
بحث و نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان داد که روش PCR با پرایمرهای RV1و RV2 (اختصاصی جنس) بر روی خون محیطی، روش مناسبی برای تشخیص زودرس بیماری در انسان و سگ و همچنین یافتن موارد بدون علامت به خصوص در مناطق آندمیک می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.