مقاله بررسی اثر تزریق داخل صفاقی کلونیدین بر علایم قطع مصرف مرفین در موش های صحرایی نر وابسته به مرفین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تزریق داخل صفاقی کلونیدین بر علایم قطع مصرف مرفین در موش های صحرایی نر وابسته به مرفین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تزریق داخل صفاقی کلونیدین بر علایم قطع مصرف مرفین در موش های صحرایی نر وابسته به مرفین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تزریق داخل صفاقی کلونیدین بر علایم قطع مصرف مرفین در موش های صحرایی نر وابسته به مرفین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تزریق داخل صفاقی کلونیدین بر علایم قطع مصرف مرفین در موش های صحرایی نر وابسته به مرفین :

مقاله بررسی اثر تزریق داخل صفاقی کلونیدین بر علایم قطع مصرف مرفین در موش های صحرایی نر وابسته به مرفین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز۱۳۸۷ در زیست شناسی جانوری از صفحه ۴۱ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر تزریق داخل صفاقی کلونیدین بر علایم قطع مصرف مرفین در موش های صحرایی نر وابسته به مرفین
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مرفین
مقاله کلونیدین
مقاله سندرم ترک اعتیاد
مقاله تزریق داخل صفاقی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سیستم آدرنرژیک اهمیت زیادی در ایجاد وابستگی و همچنین در بروز علایم ترک دارد. کلونیدین میتواند بعضی از علایم ترک در حیوانات وابسته به مرفین را تحت تاثیر قرار دهد اما در باره این مورد که کدام علایم بیشتر تحت اثر قرار میگیرند، گزارشهای متناقضی وجود دارد. در تحقیق حاضر اثر تزریق کلونیدین به عنوان آگونیست گیرنده های آلفا دو بر ایجاد علایم ترک مورد بررسی قرار گرفته است. حیوانات به چهارگروه تقسیم شدند: گروه کنترل و سه گروه آزمایشی که به ترتیب ۰۰۲ mg/kg، ۰۲mg/kg و ۲mg/kgکلونیدین دریافت کردند. برای ایجاد وابستگی از مرفین و برای ایجاد علایم ترک از نالوکسان استفاده شد. علایم قطع مصرف به مدت نیم ساعت مورد بررسی قرارگرفتند.
نتایج نشان داد که در حیوانات معتاد، تزریق داخل صفاقی کلونیدین باعث کاهش معنی داری در علایم لرز بدن در دوز ۰۰۲mg/kg با (P002)، دردوز ۰.۲mg/kgبا (P004) و در دوز ۲mg/kg با (P0002)، دفعات دفع در مقادیر ۰.۰۲mg/kg با (P0015)، ۰۲ mg/kg با (P 0039 ) و ۲mg/kg با (P0015)، جویدن درمقادیر ۰۰۲mg/kg با P 00001))، ۰۲mg/kg با (P0001) و ۲mg/kg با (P0001 )، تکان شدید بدن در دوز۰۰۲mg/kg با (P 0026) و دوز ۰۲mg/kg با ( P0011 ) و دوز ۲mg/kg با (P0034)، دندان قروچه در دوز ۰۰۲mg/kg باP002) ) در دوز ۰۲mg/kg با (P001) و دوز ۲mg/kg با (P002) گردید. این دارو در دوز ۲mg/kg تعداد روی دو پا ایستادن (۰۰۲ P) و تعداد پرش (P0005) را افزایش داد. کلونیدین در سه دوز نتوانست اثر معنی داری بر روی تعداد انزال، تعداد لرز پاهای جلویی و رفتار تیمار کردن، ایجاد کند. نتایج بدست آمده مشخص کرد که کلونیدین اثر کاهنده بر تمام علایم نداشته و در دوز بالا بعضی علایم را افزایش میدهد که احتمالا می توان به اثر این دارو بر گیرنده های آلفا یک و یا ایمیدازولینی نسبت داد. احتمال میرود اثر کاهشی کلونیدین بر علایم ترک، به علت کاهش رهایی نورآدرنالین و یا افزایش رهایی اوپیوئیدهای درون زا و یا کاهش فعالیت الکتریکی هسته های مغزی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.