مقاله اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکی پونه کوهی، مروه تلخ، زرشک وحشی، چای کوهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکی پونه کوهی، مروه تلخ، زرشک وحشی، چای کوهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکی پونه کوهی، مروه تلخ، زرشک وحشی، چای کوهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکی پونه کوهی، مروه تلخ، زرشک وحشی، چای کوهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکی پونه کوهی، مروه تلخ، زرشک وحشی، چای کوهی :

مقاله اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکی پونه کوهی، مروه تلخ، زرشک وحشی، چای کوهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در کومش از صفحه ۲۴۰ تا ۲۴۴ منتشر شده است.
نام: اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکی پونه کوهی، مروه تلخ، زرشک وحشی، چای کوهی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گیاهان دارویی
مقاله اثرات ضد باکتریال
مقاله مقاومت دارویی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: گیاهان دارویی به دلیل طبیعی بودن، خطرات و عوارض کم، دردسترس و ارزان بودن نسبت به داروهای سنتتیک، مصرف زیادی توسط مردم دارند. بروز مقاومت های دارویی علیه داروهای ضد میکروبی شیمیایی، سبب شده است که در سال های اخیر به استفاده از گیاهان دارویی در درمان عفونتها توجه زیادی شود. هدف این تحقیق، بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکی پونه کوهی، مروه تلخ، زرشک وحشی، چای کوهی بود.
مواد و روش ها: عصاره هیدروالکلی ۴ گونه گیاه بومی شهرستان فسا-فارس، با نام های پونه کوهی از جنسZiziphora ، چای کوهی از جنسStachys ، مروه تلخ از جنس Teucrium و زارچ یا زرشک وحشی از جنس Barberry استخراج گردید. اثرات ضد باکتریایی این گیاهان توسط روش انتشار از دیسک و تهیه رقت های متوالی ارزیابی شد. به منظور کنترل و استاندارد بودن روش، از دیسک های انتی بیوتیکی و سویه های استاندارد باکتریال استفاده شد.
یافته ها: رقت ۱۸ از عصاره گیاه مروه تلخ و رقت ۱۴ از عصاره گیاه زارچ در روش تهیه رقت متوالی اثرات مهارکنندگی رشد داشتند. ارزیابی نتایج روش انتشار از دیسک نیز در مقایسه با دیسک های آنتی بیوتیک، تاثیر این دو گیاه را در مقایسه با دیسک های آموکسی سیلین، سیپروفلوکساسین، ونکومایسین و ایمی پنم، در مقابله با رشد دو سویه E.coli ATCC 25922 و S.aureus ATCC 25923، نشان داد.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه و مطالعات دیگران نشان می دهد که عصاره های گیاهان دارویی می توانند جایگزین داروهای شیمیایی برای درمان عفونت ها شوند. البته همه اثرات این عصارها باید در in vitro و in vivo به دقت بررسی شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.