مقاله مقایسه پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی مزانشیمی انسان و چند گونه حیوانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی مزانشیمی انسان و چند گونه حیوانی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی مزانشیمی انسان و چند گونه حیوانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی مزانشیمی انسان و چند گونه حیوانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی مزانشیمی انسان و چند گونه حیوانی :

مقاله مقایسه پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی مزانشیمی انسان و چند گونه حیوانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در کومش از صفحه ۲۷۰ تا ۲۷۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی مزانشیمی انسان و چند گونه حیوانی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سلول های بنیادی
مقاله سلول های بنیادی مزانشیمی
مقاله تمایز سلولی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: با توجه به استفاده روز افزون از سلول های بنیادی مزانشیمی جدا شده از منابع گوناگون در کلینیک، لازم است تا مطالعات پایه ای جهت بررسی تکثیر، تمایز و نیز دیگر ویژگی های بیولوژیک آن ها صورت پذیرد. در مطالعه حاضر، بازده و یا توان تمایز در پنج رده مختلف سلول های بنیادی مزانشیمی با یکدیگر مقایسه گردیده است.
مواد و روش ها: سلول های بنیادی مزانشیمی مغز استخوان خرگوش، رت، موش نژاد C57، جوجه و سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت سینوویوم زانوی انسان با تراکم ۵۰۰۰ سلول در سانتی متر مربع در ظروف ۱۲ خانه ای کشت داده شد. پس از رسیدن سلول ها به سطح رشد مناسب با استفاده از القا کننده های اختصاصی، تمایز به ادیپوسیت، استئوسیت، و کندروسیت، در همه رده ها ایجاد شد. ۲۱ روز پس از القا پتانسیل تمایز،با رنگ آمیزی اختصاصی سلولی وضعیت تمایز در همه رده های سلولی بررسی شد.
یافته ها: بر طبق یافته های حاضر، بیش ترین پتانسیل تمایز به آدیپوسیت و استئوسیت در سلول های بنیادی مزانشیمی مغز استخوان جوجه و بیش ترین پتانسیل تمایز به کندروسیت در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از سینوویوم زانوی انسان مشاهده گردید.
نتیجه گیری: در این مطالعه، اختلافاتی در پتانسیل تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی جدا شده از گونه ها و نیز بافت های مختلف مشاهده گردید که می تواند ناشی از اختلاف در ریز محیط آن ها در حالت in vivo باشد. درک این اختلافات می تواند در نهایت منجر به استفاده موثرتر از این سلول ها در کلینیک گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.