مقاله تاثیر ضداکسیدانهای طبیعی بر روی خواص فیزیک و شیمیایی بیف برگر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ضداکسیدانهای طبیعی بر روی خواص فیزیک و شیمیایی بیف برگر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ضداکسیدانهای طبیعی بر روی خواص فیزیک و شیمیایی بیف برگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ضداکسیدانهای طبیعی بر روی خواص فیزیک و شیمیایی بیف برگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ضداکسیدانهای طبیعی بر روی خواص فیزیک و شیمیایی بیف برگر :

مقاله تاثیر ضداکسیدانهای طبیعی بر روی خواص فیزیک و شیمیایی بیف برگر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۳ در علوم کشاورزی ایران از صفحه ۱۰۲۵ تا ۱۰۳۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر ضداکسیدانهای طبیعی بر روی خواص فیزیک و شیمیایی بیف برگر
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیف برگر
مقاله اتواکسیداسیون چربی
مقاله ضد اکسیدان های طبیعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
محدودیت مصرف ضداکسیدان های مصنوعی در مواد غذایی موجب شده که تحقیقات وسیعی به منظور شناسایی و تولید انواع ضداکسیدان های طبیعی انجام گیرد. در این پژوهش تاثیر ضداکسیدانی آلفاتوکوفرول، خردل و رزماری بر روی نمونه های بیف برگر مورد بررسی قرار گرفت. ۶ تیمار بیف برگر تهیه گردید که تیمارها به ترتیب نمونه شاهد فاقد هر نوع ضداکسیدانی، نمونه های شاهد با افزودن ۱ و یا ۲ درصد پودر خردل، شاهد که دارای ۱ و یا ۲ درصد پودر رزماری بوده و تیمار ششم نیز شاهد که دارای ۵۰۰ قسمت در میلیون آلفاتوکوفرول بود. نمونه ها به مدت ۴ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد نگهداری شدند. تفاوت میزان پیشرفت اکسیداسیون تیمارها طی مدت انبارداری در سطح احتمال ۵ درصد معنی دار بود. به نحوی که نمونه شاهد دارای بالاترین اعداد اسیدتیوباربیتوریک و پراکسید (۰۶۴، ۱۴۲) و نمونه آلفا توکوفرول کمترین اعداد (۰۴۴، ۰۸۱) را داشته است. آلفا توکوفرول، رزماری و خردل به ترتیب قدرت ضد اکسیدانی بیشتری در جلوگیری از اکسیداسیون چربی نشان دادند. در ارزیابی حسی نمونه ها، تیمارهای شاهد و آلفاتوکوفرول به احتمال ۹۵ درصد از بقیه مطلوب تر بوده و سایر تیمارها نامطلوب شناخته شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.