مقاله بررسی شیوع آلرژی غذایی در کودکان مبتلا به آسم کم تر از ۱۸ سال در شهر سمنان در سال ۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع آلرژی غذایی در کودکان مبتلا به آسم کم تر از ۱۸ سال در شهر سمنان در سال ۸۷ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع آلرژی غذایی در کودکان مبتلا به آسم کم تر از ۱۸ سال در شهر سمنان در سال ۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع آلرژی غذایی در کودکان مبتلا به آسم کم تر از ۱۸ سال در شهر سمنان در سال ۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع آلرژی غذایی در کودکان مبتلا به آسم کم تر از ۱۸ سال در شهر سمنان در سال ۸۷ :

مقاله بررسی شیوع آلرژی غذایی در کودکان مبتلا به آسم کم تر از ۱۸ سال در شهر سمنان در سال ۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در کومش از صفحه ۱۶۲ تا ۱۶۸ منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع آلرژی غذایی در کودکان مبتلا به آسم کم تر از ۱۸ سال در شهر سمنان در سال ۸۷
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آسم
مقاله آلرژی غذایی
مقاله شیوع
مقاله تست پوستی پریک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: آسم شایع ترین بیماری مزمن دوران کودکی می باشد و در سنین ۵ تا ۱۰ سال شایع تر است. شیوع آسم در سال های اخیر به مقدار زیادی افزایش یافته است. از جمله عواملی که بر بیماری آسم تاثیر زیادی دارند، آلرژی های غذایی می باشند. در این مطالعه، شیوع آلرژی نسبت به مواد غذایی مختلف در بیماران مبتلا به آسم کم تر از ۱۸ سال، بررسی و برخی عوامل مرتبط با آن شناسایی شدند.
مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی ۲۹۸ نفر از کودکان زیر ۱۸ سال مراجعه کننده به مطب های خصوصی شهر سمنان، که با توجه به علایم کلینیکی و شرح حال و معاینه توسط پزشک، در آن ها تشخیص بیماری آسم گذاشته شده بود، تحت تست پوستی قرار گرفتند. هم چنین پرسش نامه ای نیز توسط والدین یا خود بیمار تکمیل شد. هر واکنش Wheal با اندازه ۳ میلی متر بالاتر از Wheal منفی کنترل و یا هر واکنش Flare با اندازه بیش از ۱۵ میلی متر بالاتر از Flare منفی کنترل، به عنوان تست مثبت تلقی شد.
یافته ها: ۳۵۹ درصد (با فاصله اطمینان ۹۵درصد: ۳۰۵-۴۱۳ درصد) از افراد مبتلا به آسم، حداقل نسبت به یکی از غذاهای اصلی (گندم، برنج، بادام زمینی، تخم مرغ، سویا و یا شیر)، آلرژی نشان دادند. شیوع آلرژی غذایی در کودکان مبتلا به آسم، با بیماری آلرژیک همراه، سابقه بیماری آلرژیک در بستگان نزدیک، طول مدت استفاده از شیرمادر، سن شروع تغذیه تکمیلی، سن ابتلا به آسم، وزن هنگام تولد، جنس و مصرف شیر پاستوریزه قبل از یک سالگی، رابطه معنی داری داشت (P<0.05).
نتیجه گیری: یافته ها نشان داد آلرژی غذایی در کودکان مبتلا به آسم از شیوع بالایی برخوردار است. با توجه به وجود ارتباط آلرژی غذایی با شروع مصرف شیر پاستوریزه قبل از یک سالگی، وزن کم هنگام تولد، طول مدت کم مصرف شیرمادر، سن پایین تر ابتلا به آسم، جنس مذکر، وزن کم هنگام تولد، سابقه آلرژی در فرد و یا در بستگان نزدیک و شروع تغذیه تکمیلی قبل از ۶ ماهگی، لازم است کودکان مبتلا به آسمی که یک یا چند فاکتور فوق را داشته باشند، باید از نظر آلرژی غذایی تحت نظر بوده و در صورت ابتلا به آن تا رفع آن پیگیری شوند. این امر بهبودی آسم وی را تسهیل می سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.