مقاله بررسی ویژگیهای باکتریهای سودوموناس فلورسنت جدا شده از فیلوسفر مرکبات جنوب ایران و ارزیابی توان آنتاگونیستی آنها علیه باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگیهای باکتریهای سودوموناس فلورسنت جدا شده از فیلوسفر مرکبات جنوب ایران و ارزیابی توان آنتاگونیستی آنها علیه باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای باکتریهای سودوموناس فلورسنت جدا شده از فیلوسفر مرکبات جنوب ایران و ارزیابی توان آنتاگونیستی آنها علیه باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای باکتریهای سودوموناس فلورسنت جدا شده از فیلوسفر مرکبات جنوب ایران و ارزیابی توان آنتاگونیستی آنها علیه باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای باکتریهای سودوموناس فلورسنت جدا شده از فیلوسفر مرکبات جنوب ایران و ارزیابی توان آنتاگونیستی آنها علیه باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات :

مقاله بررسی ویژگیهای باکتریهای سودوموناس فلورسنت جدا شده از فیلوسفر مرکبات جنوب ایران و ارزیابی توان آنتاگونیستی آنها علیه باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۳ در علوم کشاورزی ایران از صفحه ۹۱۱ تا ۹۱۹ منتشر شده است.
نام: بررسی ویژگیهای باکتریهای سودوموناس فلورسنت جدا شده از فیلوسفر مرکبات جنوب ایران و ارزیابی توان آنتاگونیستی آنها علیه باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Xanthomonas pv. citri،P. putida ،Pseudomonas fluorescens بیوکنترل شانکر باکتریا یی مرکبات
مقاله axonopodis کروماتوگرافی گاز مایع
مقاله اسید چرب
مقاله جنوب ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
از نمونه های برگ، شاخه های جوان و میوه مرکبات استانهای کرمان و هرمزگان تعداد ۳۰ استرین از باکتریهای جنس سودوموناس فلورسنت کننده جدا و ویژگیهای فنوتیپی و اسیدهای چرب آنها تعیین گردید. نتایج بررسیها ی فنوتیپی نشان داد که این استرینها به دو گونه P.fluorescens بیووارهای سه و پنج و P.putida bv.B تعلق دارند. آنالیز اسیدهای چرب استرینهای نماینده P.fluorescens و P.putida با کروماتوگرافی گاز مایع به ترتیب وجود ۱۶ و ۱۳ اسید چرب را در هریک مشخص نمود که اسیدهای چرب ۱۰:۰۳-OH، ۱۲:۰، ۱۲:۰۲-OH، ۱۲:۰۳-OH، ۱۶:۰، ۱۶:۱w7c و ۱۷:0CYCLO در استرینهای P. fluorescens و اسیدهای چرب ۱۰:۰۳-OH، ۱۲:۰، ۱۲:۰۲-OH، ۱۲:۰۳-OH، ۱۶:۰، ۱۶:۱w7c، ۱۷:0CYCLO و ۱۹:0cyclow8c در استرینهای P. putida مهم بودند. بررسی توانایی بیوکنترل استرینهای منتخب علیه باکتری Xanthomonas axonopodis pv. Citri عامل بیماری شانکر آسیایی مرکبات در شرایط آزمایشگاه نشان داد که این استرینها بازدارنده بوده و دارای توانایی های متفاوت هستند. کاربرد استرینهای منتخب نماینده هر دو گونه فوق در شرایط گلخانه برای کنترل بیماری شانکر باکتریایی لیموعمانی تعداد لکه های بیماری را بین ۲۳۷۸% تا ۶۴% کاهش دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.