مقاله ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد در ژنوتیپ های بی خار جدید گلرنگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد در ژنوتیپ های بی خار جدید گلرنگ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد در ژنوتیپ های بی خار جدید گلرنگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد در ژنوتیپ های بی خار جدید گلرنگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد در ژنوتیپ های بی خار جدید گلرنگ :

مقاله ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد در ژنوتیپ های بی خار جدید گلرنگ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۳ در علوم کشاورزی ایران از صفحه ۸۶۹ تا ۸۷۴ منتشر شده است.
نام: ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد در ژنوتیپ های بی خار جدید گلرنگ
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ژنوتیپ
مقاله عملکرد دانه و روغن
مقاله گلرنگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با توجه به نیاز فزاینده کشور به روغن های خوراکی، توسعه کشت دانه های روغنی از اهمیت زیادی برخوردار است. از بین دانه های روغنی سازگار با شرایط کشور، گلرنگ به عنوان یک گیاه بومی ایران و مقاوم به تنش های خشکی و شوری از آینده نویدبخشی برخوردار است. مطالعات اندکی در مورد ژنوتیپ های جدید و پرمحصول گلرنگ صورت گرفته است. گزارش های گوناگون حاکی از آن است که بین ژنوتیپ های گلرنگ از نظر عملکرد دانه، اجزای عملکرد و درصد روغن دانه تفاوت های معنی داری وجود دارد. همچنین نشان داده شده است که تیپ های پاییزه ژنوتیپ های جدیدتر این گیاه علاوه بر مقاومت بهتر در برابر سرمای زمستان از عملکرد دانه و روغن بالاتری نیز برخوردار هستند .مطالعه حاضر با هدف ارزیابی ژنوتیپ های بی خار جدید گلرنگ پاییزه از نظر عملکرد دانه و روغن و اجزای عملکرد، برای گزینش ژنوتیپ های برتر و سازگارتر طراحی و در مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی طی سال زراعی ۸۰-۱۳۷۹ به اجرا گذاشته شد. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار با استفاده از ۱۴ ژنو تیپ جدید گلرنگ پاییزه پیاده گردید. نتایج حاصل از این آزمایش نشان دادند که بین ژنوتیپ های مورد مطالعه اختلاف معنی داری از نظر عملکرد دانه، اجزای عملکرد و درنهایت عملکرد روغن وجود دارد. تجزیه خوشه ای ژنوتیپ ها بر اساس عملکرد دانهاجزای عملکرد و درصد روغن دانه آنها را در ۳ گروه قرار داد. گروه سوم با میانگین عملکرد روغن ۹۰۶۸۹ کیلوگرم درهکتار به عنوان گروه برتر شناخته شد. در این گروه ژنوتیپ های L.R.K261, L.R.K229, L.R.K274, L.R.K264, L.R.K271 و ورامین-۲۹۵ قرار گرفتند. نتایج بدست آمده نشان گر آن است که ورامین – ۲۹۵ که در حال حاضر در کشور کشت و کار می گردد، علاو ه بر این که یک رقم بی خار است ازمحصول دهی خوبی نیز برخوردار می باشد ( به ترتیب ۲۷۲۵.۰و ۸۵۳.۸کیلوگرم درهکتار عملکرد دانه و روغن). گروه های اول و دوم نیز به ترتیب میانگین عملکرد روغن ۶۷۸۵۵ و ۶۷۸۰۰ کیلوگرم درهکتار را به خود اختصاص دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.