مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی تعدادی از ارقام پسته استان کرمان بر اساس نشانگر مولکولی RAPD


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی تعدادی از ارقام پسته استان کرمان بر اساس نشانگر مولکولی RAPD دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی تعدادی از ارقام پسته استان کرمان بر اساس نشانگر مولکولی RAPD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی تعدادی از ارقام پسته استان کرمان بر اساس نشانگر مولکولی RAPD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی تعدادی از ارقام پسته استان کرمان بر اساس نشانگر مولکولی RAPD :

مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی تعدادی از ارقام پسته استان کرمان بر اساس نشانگر مولکولی RAPD که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در زیست شناسی ایران از صفحه ۴۶۲ تا ۴۶۹ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تنوع ژنتیکی تعدادی از ارقام پسته استان کرمان بر اساس نشانگر مولکولی RAPD
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنوع ژنتیکی
مقاله پسته
مقاله RAPD

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ارزیابی تنوع ژنتیکی برای شناسایی ژنهای مختلف و برآورد فاصله بین افراد و جمعیتها، همچنین تعیین میزان هتروزیس بسیار ضروری است. علی رغم اینکه ایران دارای غنی ترین ذخایر ژنتیکی پسته در جهان می باشد با این حال مطالعات اندکی بر روی جنس پسته در ایران انجام شده است. در این تحقیق با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD، تنوع ژنتیکی ۳۲ ژنوتیپ کشت شده در استان کرمان مورد بررسی قرار گرفت. ۱۳۶ باند پلی مورف از ده آغازگر به دست آمد. دندروگرام ماتریس صفر و یک حاصل از مهاجرت باندی با استفاده از نرم افزار NTSYS و ضریب تشابه دایس رسم گردید. بر این اساس، ژنوتیپهای بررسی شده در ۶ گروه قرار گرفتند. نتایج نشان داد، ژنوتیپهای مشابه که از نقاط متفاوت جمع آوری شده بودند در گروههای یکسان قرار گرفتند. همچنین ژنوتیپهای اوحدی کرمان و اوحدی زرند تشابه صد در صد نشان دادند. از بررسی پلاتهای دو بعدی و سه بعدی حاصل از تجزیه به مولفه های اصلی نتایجی مشابه با نتایج تجزیه کلاستر حاصل گردید، که در بررسی میزان تنوع و انتخاب آغازگر می تواند مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.