مقاله جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی تولید کننده آنزیمهای هیدرولازخارج سلولی و تحمل کننده نمک و بررسی اثر غلظت نمک سدیم کلراید بر تولید آنزیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی تولید کننده آنزیمهای هیدرولازخارج سلولی و تحمل کننده نمک و بررسی اثر غلظت نمک سدیم کلراید بر تولید آنزیم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی تولید کننده آنزیمهای هیدرولازخارج سلولی و تحمل کننده نمک و بررسی اثر غلظت نمک سدیم کلراید بر تولید آنزیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی تولید کننده آنزیمهای هیدرولازخارج سلولی و تحمل کننده نمک و بررسی اثر غلظت نمک سدیم کلراید بر تولید آنزیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی تولید کننده آنزیمهای هیدرولازخارج سلولی و تحمل کننده نمک و بررسی اثر غلظت نمک سدیم کلراید بر تولید آنزیم :

مقاله جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی تولید کننده آنزیمهای هیدرولازخارج سلولی و تحمل کننده نمک و بررسی اثر غلظت نمک سدیم کلراید بر تولید آنزیم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در زیست شناسی ایران از صفحه ۴۹۰ تا ۴۹۷ منتشر شده است.
نام: جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی تولید کننده آنزیمهای هیدرولازخارج سلولی و تحمل کننده نمک و بررسی اثر غلظت نمک سدیم کلراید بر تولید آنزیم
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنزیم
مقاله باکتریهای نمک دوست نسبی
مقاله غربالگری
مقاله نمک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
باکتریهای نمک دوست نسبی گروه هتروژنی از میکروارگانیسمها را تشکیل می دهند و قادر به رشد در دامنه نسبتا وسیعی از نمک سدیم کلراید هستند. غلظت نمک داخل سلولی این گروه از نمک دوستها، کمتر از محیط خارج سلولی آنهاست، بنابراین پروتئینهای غشایی و خارج سلولی آنها، صفات نمک دوست/ تحمل کننده نمک از خود نشان می دهند. برای جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی نمونه گیری از آب خلیج فارس و کارخانه چرم سازی انجام شد. نمونه ها در محیط کشت اختصاصی نمک دوستها غنی سازی شد و باکتریها به روش استریک پلیت خالص سازی شدند. در این پژوهش ۶۲ باکتری از کارخانه و ۱۶ سویه از آب خلیج فارس جداسازی شد. در اولین مرحله غربالگری باکتریهایی که قادر به تحمل دامنه بالاتری از نمک (NaCl) بودند، (۴۲ سویه از کارخانه چرم سازی و ۹ سویه از آب خلیج فارس) جداسازی شدند و سپس دومین مرحله غربالگری برای بررسی حضور آنزیمهای مختلف انجام شد. از ۴۲ سویه جداسازی شده از کارخانه چرم سازی، ۲۲ سویه (۵۲۴ درصد) و از ۹ سویه جداسازی شده از آب خلیج فارس، ۸ سویه ( ۸۸۹درصد) قادر به تولید آنزیمهای متفاوت بودند. نتایج نشان داد باکتریهای نمک دوست جداسازی شده پتانسیل نسبتا بالایی در تولید آنزیمهای مختلف داشتند و تغییر غلظت نمک (NaCl) در تولید آنزیم عاملی تاثیرگذار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.