مقاله تعیین مزیت نسبی ارقام گوناگون برنج در استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مزیت نسبی ارقام گوناگون برنج در استان مازندران دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مزیت نسبی ارقام گوناگون برنج در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مزیت نسبی ارقام گوناگون برنج در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مزیت نسبی ارقام گوناگون برنج در استان مازندران :

مقاله تعیین مزیت نسبی ارقام گوناگون برنج در استان مازندران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در تحقیقات اقتصاد کشاورزی از صفحه ۳۵ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: تعیین مزیت نسبی ارقام گوناگون برنج در استان مازندران
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مزیت نسبی
مقاله ارقام برنج
مقاله شاخص هزینه منابع داخلی
مقاله روند تغییرات
مقاله استان مازندران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با توجه به اینکه برنج یکی از مهمترین غلات تولیدی کشور بوده و استان مازندران بخشی از مناطق مهم در تولید این محصول است، در این مقاله مزیت نسبی ارقام گوناگون این محصول در استان مازندران مورد بررسی قرار گرفته است. آمار و داده های مورد نیاز در این مطالعه که شامل قیمت محصول و هزینه های تولید در سال های موردنظر است از منابع وزارت جهاد کشاورزی، مرکز آمار ایران و سایت سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد (فائو) بدست آمده و برای تعیین مزیت نسبی ارقام گوناگون برنج در مازندران (دانه بلند مرغوب، دانه بلند پر محصول، دانه متوسط مرغوب و دانه کوتاه) از شاخص هزینه منابع داخلی در بین سال های ۱۳۶۰ تا ۱۳۸۶ استفاده شده است. با استفاده از تابع لگاریتمی و روش رگرسیون های به ظاهر نا مرتبط عامل های کارآمد بر روند تغییرات این شاخص تعیین شده است. بر اساس نتایج بدست آمده، با محاسبه شاخص هزینه منابع داخلی مشخص شد که در دوره موردنظر و در استان مازندران، تولید برنج دانه بلند مرغوب بین سال های ۷۶ تا ۸۶، برنج دانه بلند پر محصول و دانه متوسط مرغوب بین سال های ۷۹ تا ۸۶ و برنج دانه کوتاه در سال ۷۸ و بین سال های ۸۰ تا ۸۶ از مزیت نسبی برخوردار بوده است. همچنین، متغیرهای عملکرد در هکتار و نرخ ارز خارجی بر روی مزیت نسبی ارقام دانه بلند مرغوب، دانه بلند پر محصول و دانه متوسط مرغوب و متغیر هزینه سایه ای نهاده های تجارت ناپذیر بر روی ارقام دانه کوتاه بیشترین تاثیر را داشته اند. در ضمن، روند زمانی تغییرات شاخص هزینه منابع داخلی نشان می دهد که سیاست های اتخاذ شده از سوی دولت در دوره زمانی مورد مطالعه باعث بوجود آمدن روندی مثبت، اما محدود در جهت ایجاد مزیت نسبی برای ارقام گوناگون برنج در استان مازندران شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.