آموزش فناوری VOIP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 آموزش فناوری VOIP دارای ۵۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف آموزش فناوری VOIP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز آموزش فناوری VOIP2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی آموزش فناوری VOIP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آموزش فناوری VOIP :

مقدمه
ارتباطات یک از نیازهای حیات بشریت است و انسان همواره به دنبال ابداع فنآورهائ بودهاست که بتواند با استفاده از آنان با سایر همنوعان خود ارتباط برقرار نماید . در گذشته ای نه چنداندور که انسان استفاده از اینترنت را تجربه نکرده بود ، ارتباطات محاوره ای صرفا” از طریق تلفن وبه کمک خطوط PSTN ( برگرفته از Public Switched Telephone Network ) ، انجام مگردید .
در سیستم فوق، سیگنال های صوت آنالوگ با استفاده از کابل های مس حمل و مبادله داده خصوصا” در مسافت های طون گرانقیمت و ارتباطات دوسویه ویدیوئ رویائ بیش نبود ( در آن زمانصرفا” از تلویزیون استفاده م گردید که به عنوان یک رسانه دوسویه محسوب نم گردد ).
در سالیان اخیر ما شاهد اتفاقات جالب بوده ایم که هر یک به سهم خود تاثیری غیرقابل انکار در حیاتبشریت داشته اند . ابداع کامپیوترهای شخص ، فن آوری های جدید ارتباط نظیر تلفن های سلول ونهایتا” اینترنت نمونه هائ در این زمینه م باشند که باعث شده است انسان بتواند با استفاده ازسرویس های جدیدی نظیر نامه الکترونیک ، چت و مواردی دیگر با سایر افراد ارتباط برقرار نماید .
در حال حاضر م توانیم نظاره گر یک انقب واقع در عرصه ارتباطات باشیم . هر شخص بااستفاده از کامپیوتر و اینترنت م تواند با سایر افراد مورد عقه خود ارتباط برقرار نموده ، داده ئرا مبادله و یا از طریق امکانات نرم افزاری موجود با یکدیگر گفتگو نمایند . ما نم دانیم دقیقا” درآینده چه اتفاق خواهد افتاد ول این را م دانیم که کامپیوتر دارای نقش محوری و اساس در اینرابطه خواهد بود . اینترنت با سرعت با در همه جا استفاده خواهد شد و مردم با یکدیگر به صورتصوت و تصویری ارتباط برقرار خواهند نمود .
به هرحال ، رشد ب سابقه اینترنت در سالیان اخیر این نوید را م دهد که بتوان از زیرساخت موجودبه عنوان یک گزینه مطلوب به منظور ارتباطات استفاده نمود .
اینترنت در عمر نسبتا” کوتاه خود توانسته است منشاء تحوت چشمگیری در عرصه های متفاوت
حیات بشریت باشد . فن آوری VoIP نمونه ای در این زمینه است که با استفاده از آن م توان اززیرساخت اینترنت برای مکالمات تلفن استفاده نمود . ( در مقابل استفاده از یک خط تلفن ).
معرف فناوری VOIP
VOIP مخفف کلمات Voice over internet protocol به معن صوت روی پروتکل اینترنت مباشد که با استفاده از این تکنولوژی به کاربران این اجازه داده م شود که بتوانند صوت خود را بربستری از شبکه های کامپیوتری منتقل کنند.
تکنیک های انتقال صدا از طریق شبکه های کامپیوتری IP که به صورت خصه VoIP خوانده مشوند، تکنیک های هستند که برای انتقال صدا از طریق بستر شبکه IP با حفظ کیفیت صدا و حتارتقاء آن نسبت به روش های مشابه ابداع شده اند. در شبکه های تلفن VoIP یا به طور خصه IP Telephony این تکنیک ها به همراه مجموعه ای از ابزارها و پروتکل های دیگر برای پیاده سازیکاربردی مشابه شبکه های تلفن رایج بر روی شبکه IP استفاده م شوند.
در تلفن عادی قدیم که به POTS معروف است هر خط تلفن از یک کانال مجزا (مث یک زوج سیممس) منتقل م گردد. بنابراین در یک شبکه تلفن POTS زم است به تعداد خطوط تلفن موجودزوج مس اجرا شده و در مرکز سانترال یا سوئیچ تلفن نیز به همین تعداد پورت در نظر گرفته شود.
مرکز سانترال یا سوئیچ تلفن وظیفه اتصال خطوط مختلف به یکدیگر را برای مکالمه و همچنین سایروظائف مانند تامین بوق و زنگ برای ترمینالها، کنترل مکالمات، ارائه سرویسهای ویژه، ارتباط باشبکه های بیرون و محاسبه میزان کارکرد خطوط را به عهده دارد. اگر سازمان دارای یک شبکهکامپیوتری نیز باشد، زم است برای هر شبکه کابل کش مستقل و تجهیزات جداگانه تامین ونگهداری گردد.
روش های برقراری ارتباط تلفن در حال تغییر است. امروزه برای برقراری ارتباط تلفن راه دوراغلب از تکنولوژی به نام VoIP استفاده م شود. VoIP یک روش برای تبدیل سیگنال های آنالوگصوت به داده های دیجیتال است که از طریق اینترنت منتقل م شوند.
VOIP یک فنآوری است که به شما اجازه انتقال صدا و تماسهای تلفن تحت ارتباط اینترنت رامدهد. در جای که اطعات منتقل شده بر روی شبکههای کامپیوتری شکل صوت به خود بگیرند
VOIP مطرح مشود. البته شایان ذکر است که برای داشتن یک ارتباط از نوع VOIP باید شبکهایبر پایه پروتکل IP داشته باشیم. حال با توجه به این که بزرگترین شبکه بر پایه VOIP شبکه اینترنتاست، به طور معمول از این فناوری به عنوان منتقل کننده صدا بر روی شبکه اینترنت یاد مشود. VoIP ( برگرفته از Voice over internet protocol ) که با نام IP تلفن نیز از آن یاد م شود ،
امکان استفاده از اینترنت به منظور مکالمات تلفن را فراهم م نماید . در مقابل استفاده از خطوطتلفن سنت ، VoIP از فن آوری دیجیتال استفاده م نماید و نیازمند یک اتصال broadband نظیرDSL است .
در واقع ، با استفاده از فن آوری VoIP صدای انسان توسط بسته های اطعات IP و از طریقاینترنت ارسال م گردد . VoIP م تواند به منظور تامین خواسته فوق از سخت افزارهای شتابدهنده استفاده نماید و یا از آن در یک محیط مبتن بر کامپیوترهای شخص استفاده گردد .
VOIP یا پروتکل صوت روی اینترنت، روشی جهت تبدیل سیگنالهای صوتی آنالوگی که شما در یکمکالمه تلفنی عادی میشنوید به دادههای دیجیتالی است که قادر هستند تا به وسیله شبکه اینترنت به هرکجا منتقل شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.