مقاله جداسازی و شناسایی قارچ Monascus تولید کننده پیگمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و شناسایی قارچ Monascus تولید کننده پیگمان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی قارچ Monascus تولید کننده پیگمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی قارچ Monascus تولید کننده پیگمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی قارچ Monascus تولید کننده پیگمان :

مقاله جداسازی و شناسایی قارچ Monascus تولید کننده پیگمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در زیست شناسی ایران از صفحه ۵۲۶ تا ۵۳۴ منتشر شده است.
نام: جداسازی و شناسایی قارچ Monascus تولید کننده پیگمان
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیگمان
مقاله Monascus purpureus
مقاله Monascus fumeus

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
Monascus نوعی قارچ میکروسکوپی از راسته Eurotiales می باشد که با توجه به اهمیت و موارد کاربرد وسیع آن مانند تولید رنگدانه، طعم دهنده و نگهدارنده مواد غذایی و داروی کاهش دهنده کلسترول و همچنین با توجه به پراکندگی جهانی آن، در این تحقیق برای اولین بار در ایران نسبت به جداسازی و شناسایی آن اقدام گردید. طی این تحقیق از ۱۲۲ نمونه جمع آوری شده از منابع مختلف مثل انواع آردها، برنج، خاک، نشاسته، میوه ها و لجن، ۴ سویه قارچی منطبق با استفاده از محیط کشت MEPAG جداسازی گردید. از سویه های جداسازی شده دو سویه با قابلیت تولید پیگمان بودند که پس از مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی، کلنیهای مورد نظر جداسازی و نسبت به شناسایی آنها از طریق کلید های شناسایی موجود اقدام گردید. برای تایید شناسایی آزمایش PCR برای تکثیر ناحیه خاصی از rDNA بنام (Internal Transcribed Spacer) ITS انجام و ناحیه مذکور تعیین توالی شد که این روش عمل شناسایی را تا سطح جنس تایید نمود. نتیجه این تحقیق جداسازی دو گونه مختلف از جنس Monascus بود که با استفاده از کلید شناسایی یکی M. fumeus و دیگری M. purpureus تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.