مقاله بهینه سازی عملکرد سامانه انتقال قدرت دورگه با معرفی یک تقسیم کننده توان جدید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی عملکرد سامانه انتقال قدرت دورگه با معرفی یک تقسیم کننده توان جدید دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی عملکرد سامانه انتقال قدرت دورگه با معرفی یک تقسیم کننده توان جدید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی عملکرد سامانه انتقال قدرت دورگه با معرفی یک تقسیم کننده توان جدید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی عملکرد سامانه انتقال قدرت دورگه با معرفی یک تقسیم کننده توان جدید :

مقاله بهینه سازی عملکرد سامانه انتقال قدرت دورگه با معرفی یک تقسیم کننده توان جدید که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در تحقیقات موتور از صفحه ۳۶ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی عملکرد سامانه انتقال قدرت دورگه با معرفی یک تقسیم کننده توان جدید
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مجموعه تقسیم کننده توان
مقاله سامانه انتقال قدرت دورگه
مقاله راهبرد پایشی
مقاله حد ذخیره
مقاله منطق فازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این نوشتار، یک سامانه انتقال قدرت دورگه ای معرفی شده که در آن، یک مجموعه تقسیم کننده توان جدید اتصالی مکانیکی را بین چهار محور موتور احتراقی، دو موتور برقی و محور متصل به تفاضلی (دیفرانسیل) و چرخ ها فراهم می آورد. یک راهبرد پایشی موثر برای سامانه انتقال قدرت دورگه جدید طراحی و سپس مراحل شبیه سازی و نتایج آن ارایه شده است. پایشگر طراحی شده دارای چهار ورودی توان درخواستی، سرعت خودرو، حد ذخیره انباره و دمای موتور احتراقی است و عملکرد تک تک اجزای انتقال قدرت شامل موتور احتراقی، دو موتور برقی و انباری را به گونه ای تنظیم می کند که بازده کل سامانه بیشینه گردد. این پایشگر با استفاده از منطق فازی چگونگی ذخیره انباره را با توجه به ورودی های دریافتی از تک تک اجزا تعیین می کند. این منطق فازی حد ذخیره انباره را همواره در یک محدوده ای بالا نگه می دارد و در صورت امکان میزان ذخیره انباره را افزایش می دهد تا نقاط عملکردی موتور احتراقی را به نقاط بهینه تر نزدیک کند. همچنین پایشگر طراحی شده با استفاده از یک بهینه سازی عددی، دور موتور احتراقی را تعیین می کند تا نه صرفا موتور احتراقی بلکه کل سامانه را در حالت بهینه قرار دهد. برای شبیه سازی سامانه انتقال قدرت و پایشگر طراحی شده از نرم افزارهای متلب-سیمولینک و ادوایزر استفاده شده است. نتایج شبیه سازی ارایه شده، با نتایج شبیه سازی انجام شده با پایشگر پیش فرض مقایسه شده است که این مقایسه کارآمدی پایشگر طراحی شده را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.