مقاله فلور رویشگاههای Artemisia sieberi در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فلور رویشگاههای Artemisia sieberi در ایران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فلور رویشگاههای Artemisia sieberi در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فلور رویشگاههای Artemisia sieberi در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فلور رویشگاههای Artemisia sieberi در ایران :

مقاله فلور رویشگاههای Artemisia sieberi در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی ایران از صفحه ۶۴۵ تا ۶۶۰ منتشر شده است.
نام: فلور رویشگاههای Artemisia sieberi در ایران
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استپ درمنه
مقاله فلور
مقاله شکل زیستی
مقاله مناطق خشک و نیمه خشک
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش تنوع گیاهی رویشگاههای Artemisia sieberi در ایران مورد مطالعه قرار گرفت. این رویشگاهها در دشتهای دامنه ای و آبرفتی فلات مرکزی ایران با سه اقلیم نیمه خشک، خشک خفیف و فراخشک واقع هستند. دامنه ارتفاعی این رویشگاهها ۲۳۵۰ – ۸۳۰ متر بالاتر از سطح دریا، دامنه بارندگی سالانه ۳۵۰۱ ۵۹۵ میلی متر و دامنه دمای متوسط سالانه ۲۰۸ ۱۲۵ درجه سانتی گراد است. نمونه های گیاهی از ۳۴ رویشگاه A. sieberi واقع در ۱۰ استان کشور در طول سه فصل رویشی بین سالهای ۱۳۸۵ – ۱۳۸۴ جمع آوری گردیدند. پس از انتقال نمونه ها به هرباریوم مرکزی ایران با استفاده از فلورهای مختلف مورد شناسایی قرار گرفتند. سپس شکل زیستی گیاهان جمع آوری شده بر اساس سیستم رونکیه تعیین گردید. در مجموع ۳۷۲ گونه گیاهی در رویشگاههای A. sieberi تشخیص داده شد. از این تعداد دو گونه بازدانه، ۳۱۸ گونه نهان دانه دو لپه ای و ۵۲ گونه نهان دانه تک لپه ای است که به ۴۲ تیره و ۱۹۵ جنس تعلق دارند. بازدانگان یک تیره و یک جنس، دولپه ایها ۳۴ تیره و ۱۶۶ جنس و تک لپه ایها هفت تیره و ۲۸ جنس را به خود اختصاص می دهند. در میان گیاهان این رویشگاهها، تیره های Asteraceae (18درصد)، ۱۰۲) Chenopodiaceae درصد(، Fabaceae (8.9 درصد) و Poaceae ( 7.8درصد) به ترتیب بیشترین تعداد گونه ها را به خود اختصاص می دهند. شکل زیستی گونه های گیاهی رویشگاههای A. sieberi نیز نشان می دهد که در این رویشگاهها تروفیتها با ۴۰ درصد، فراوان ترین شکل زیستی می باشند و پس از آنها همی کریپتوفیت ها با ۲۸۸ درصد قرار دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.