مقاله تعیین پتانسیل تعدادی از ریزوبیومهای بومی به عنوان باکتریهای محرک رشد گیاه و نقش آنها در کاهش اتیلن تنشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین پتانسیل تعدادی از ریزوبیومهای بومی به عنوان باکتریهای محرک رشد گیاه و نقش آنها در کاهش اتیلن تنشی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین پتانسیل تعدادی از ریزوبیومهای بومی به عنوان باکتریهای محرک رشد گیاه و نقش آنها در کاهش اتیلن تنشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین پتانسیل تعدادی از ریزوبیومهای بومی به عنوان باکتریهای محرک رشد گیاه و نقش آنها در کاهش اتیلن تنشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین پتانسیل تعدادی از ریزوبیومهای بومی به عنوان باکتریهای محرک رشد گیاه و نقش آنها در کاهش اتیلن تنشی :

مقاله تعیین پتانسیل تعدادی از ریزوبیومهای بومی به عنوان باکتریهای محرک رشد گیاه و نقش آنها در کاهش اتیلن تنشی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی ایران از صفحه ۶۶۱ تا ۶۷۰ منتشر شده است.
نام: تعیین پتانسیل تعدادی از ریزوبیومهای بومی به عنوان باکتریهای محرک رشد گیاه و نقش آنها در کاهش اتیلن تنشی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ریزوبیوم
مقاله ACC deaminase
مقاله اتیلن
مقاله کودهای زیستی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدار اتیلن در شرایط تنشی به میزان قابل توجهی در گیاه افزایش پیدا می کند و باعث پیری زودرس گیاه می گردد. برخی از باکتریهای محرک رشد گیاه حاوی آنزیمی به نام ACC deaminase هستند که قادر است ۱-آمینوسیکلوپروپان -۱- کربوکسیلات (ACC) که پیش ماده مستقیم اتیلن در گیاهان است را به آمونیوم و آلفاکتوبوتیرات تبدیل و از این طریق موجب کاهش سطح اتیلن ناشی از تنش شود. در این تحقیق ۳۳۰ سویه ریزوبیوم از چهار گروه Sinorhizobium meliloti (168سویه(،Rhizobium leguminosarum bv. Viciae (۴۴ سویه)، R. leguminsarum b.v phaseoli (۵۸ سویه) و Mesorhizobium ciceri (۶۰ سویه) بومی خاکهای مناطق مختلف ایران از نظر توان تولید آنزیم ACC deaminase مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که ۲۸۲ درصد از کل سویه ها دارای توان تولید آنزیمACC deaminase می باشند. بر اساس این طبقه بندی ۴۶۵ درصد از سویه هایS. meliloti ، ۱۳۶ درصد از سویه های R. leguminosarum bv. Viciae،۸۶ درصد از سویه های R. leguminosarum bv.Phaseoli و ۶۷ درصد از سویه های M. ciceri مورد مطالعه دارای این آنزیم تشخیص داده شدند. سویه های دارای توان تولید آنزیم ACC deaminase بر اساس اندازه قطر کلنی روی محیط کشت ریزوبیوم حاوی ACC نسبت به شاهد در پنج گروه صفر، ۴-۲، ۶-۴، ۸-۶ و ۱۰-۸ میلی متر تقسیم بندی شدند. از هر گروه چهار سویه برای ادامه تحقیقات انتخاب شدند. توان تولید اکسین (IAA)، سیانید هیدروژن (HCN)، سیدروفور و توان حل کنندگی فسفاتهای آلی و معدنی نامحلول توسط سویه های انتخابی نیز بررسی شد. نتایج نشان داد که توان تولید ایندول استیک اسید (IAA) در سویه های مختلف انتخابی بین صفر تا ۲۱ میکروگرم در میلی لیتر در ۲۴ ساعت بود. توان تولید سیدروفور بر اساس میانگین نسبت قطر هاله به کلنی بر روی محیط CAS آگار بین صفر تا ۲۷ بود. توان حل کنندگی فسفاتهای آلی و معدنی نامحلول و تولید سیانید هیدروژن در سویه های انتخابی مشاهده نگردید. توسعه کودهای زیستی دارای مزیت تولید آنزیمdeaminase ACC یکی از مهمترین اهداف ادامه تحقیق بر روی این سویه ها است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.