مقاله تطور برنامه پژوهشی یک اقتصاددان نهادگرا: داگلاس سیسیل نورث


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تطور برنامه پژوهشی یک اقتصاددان نهادگرا: داگلاس سیسیل نورث دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تطور برنامه پژوهشی یک اقتصاددان نهادگرا: داگلاس سیسیل نورث  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تطور برنامه پژوهشی یک اقتصاددان نهادگرا: داگلاس سیسیل نورث،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تطور برنامه پژوهشی یک اقتصاددان نهادگرا: داگلاس سیسیل نورث :

مقاله تطور برنامه پژوهشی یک اقتصاددان نهادگرا: داگلاس سیسیل نورث که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در جستارهای اقتصادی از صفحه ۱۴۹ تا ۱۷۴ منتشر شده است.
نام: تطور برنامه پژوهشی یک اقتصاددان نهادگرا: داگلاس سیسیل نورث
این مقاله دارای ۲۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله داگلاس نورث
مقاله برنامه پژوهشی
مقاله تغییرات اقتصادی
مقاله نهاد
مقاله اقتصاد نهادگرا
مقاله عقلانیت
مقاله انتخاب
مقاله شناخت
مقاله یادگیری
مقاله و تطور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مقاله به دنبال تبیین تطور برنامه پژوهشی داگلاس نورث است. مطالعه آثار وی نشان می دهد: برنامه پژوهشی وی با این سوال هدایت می شود که عوامل موثر بر موفقیت و شکست اقتصادها چیست و چرا عملکرد آنها تا این حد متفاوت است. نورث با این درک که نهادها اثری نیرومند بر عملکرد اقتصادی دارند طی دهه ۱۹۷۰ چندین مطالعه را در حوزه نهادها، رشد و تغییر اقتصادی سامان داد اما نتوانست توضیح دهد که چرا برخلاف پیش بینی نظریه نئوکلاسیک، نهادها کارآمد نیستند و چرا نمی توان عملکرد ضعیف اقتصادی را در این چارچوب تبیین نمود؟ لذا ایده نهادهای کارآمد را رها نمود و به تدریج الگویی برای تبیین تغییرات نهادی (ناکارا) و عملکرد اقتصادی (ضعیف) ارایه نمود. او طی دهه های بعد به تدریج به علوم شناختی روی می آورد و به جای تاکید بر وجه محاسباتی شناخت بر وجه پیوندی و انباشتی آن تاکید می کند؛ زیرا معتقد است این باورها و ایدئولوژیهای افراد است که به طور انباشتی انتخاب های افراد و مسیر تحول نظامهای اقتصادی را در طول سالیان متمادی تعیین می کند و بدون فهم نحوه کارکرد آنها، نمی توان درک درستی از تغییرات اقتصادی به دست آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.