مقاله روشی نوین در طراحی موجک بهینه برای نویززدایی از طیف پرتوگاما (کبالت ۶۰)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روشی نوین در طراحی موجک بهینه برای نویززدایی از طیف پرتوگاما (کبالت ۶۰) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشی نوین در طراحی موجک بهینه برای نویززدایی از طیف پرتوگاما (کبالت ۶۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشی نوین در طراحی موجک بهینه برای نویززدایی از طیف پرتوگاما (کبالت ۶۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشی نوین در طراحی موجک بهینه برای نویززدایی از طیف پرتوگاما (کبالت ۶۰) :

مقاله روشی نوین در طراحی موجک بهینه برای نویززدایی از طیف پرتوگاما (کبالت ۶۰) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۹ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: روشی نوین در طراحی موجک بهینه برای نویززدایی از طیف پرتوگاما (کبالت ۶۰)
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کبالت ۶۰
مقاله نویززدایی
مقاله آنالیز طیف پرتو گاما
مقاله طراحی موجک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: تحلیل طیف پرتوگاما با استفاده از تبدیل موجک در سالهای اخیر به یک تکنیک جدید و امید بخش در شناسایی ایزوتوپ های هسته ای تبدیل شده است. مزیت تبدیل موجک نسبت به سایر روشها اینست که یک سیگنال می تواند به طور همزمان در چندین مقیاس تحلیل شود.
هدف: هدف این تحقیق بررسی، مقایسه و ارایِه پیشنهادی در طراحی موجک جهت حذف نویز درطیف های پرتو گاما جهت تفکیک مشخصات طیف و مشخص کردن بر همکنش های غالب نظیر جذب فوتوالکتریک و پراکندگی کامپتون و ;. است.
روش بررسی: در این تحقیق با استفاده از مفاهیم موجک در فضای چند تفکیکی متعامد یکه موجکی بهینه متناسب با مشخصات طیف کبالت ۶۰ گرفته شده از آشکارساز NaI طراحی شد. عملکرد آن جهت نویز زدایی از طیف پرتوگاما به منظور شناسایی پتانسیل ایزوتوپ خراب و کاذب از لبه کامپتون و پیک های اسکتر به صورت کیفی مورد بررسی قرار گرفت، در نهایت بهبود طیف به صورت کمی (توسط معیار بهبود نسبت سیگنال به نویز) ارزیابی شد.
نتایج: در نتایج بهبود عملکرد موجک طراحی شده، نسبت به موجک های استاندارد مشاهده می شود به طوریکه که در آن نسبت سیگنال به نویز تا ۱۱۹ دسی بل (۱۱۵ درصد) افزایش می یابد.
نتیجه گیری: در این تحقیق موجکی بهینه برای نویز زدایی از طیف های پرتو گاما (کبالت ۶۰) طراحی شد که نسبت به موجک های استاندارد دارای قابلبت حذف نویز بیشتری می باشد. طراحی موجک های بهینه برای طیف های هسته ای مختلف می تواند راهکاری جهت بهبود شناسایی ایزوتوپ ها و تفکیک پیک های آنها باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.