مقاله رشد بهره وری کل عوامل تولید در زراعت ذرت ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رشد بهره وری کل عوامل تولید در زراعت ذرت ایران دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رشد بهره وری کل عوامل تولید در زراعت ذرت ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رشد بهره وری کل عوامل تولید در زراعت ذرت ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رشد بهره وری کل عوامل تولید در زراعت ذرت ایران :

مقاله رشد بهره وری کل عوامل تولید در زراعت ذرت ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در تحقیقات اقتصاد کشاورزی از صفحه ۴۵ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: رشد بهره وری کل عوامل تولید در زراعت ذرت ایران
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بهرهوری کل عوامل تولید
مقاله شاخص مالم کوییست
مقاله ذرت
مقاله تحلیل پوششی دادهها
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با استفاده از شاخص بهره وری مالم کوییست و به کمک روش تحلیل پوششی داده ها ،رشد بهره وری کل عوامل تولید در زراعت ذرت ایران در طی یک دوره ۷ ساله (۸۶ – ۱۳۸۰) محاسبه شد. با تجزیه این شاخص به دو اثر تغییر در کارایی فنی و رشد تکنولوژیکی، چگونگی تغییر این شاخص و دلایل آن مورد بررسی قرار گرفت. داده های مورد نیاز از منابع آماری وزارت جهاد کشاورزی گردآوری شد. نتایج نشان داد که میانگین رشد سالانه بهره وری کل عوامل تولید در زراعت ذرت در کل دوره مورد مطالعه منفی (۴۵ درصد) است. این رقم در استان های گوناگون متفاوت است. بالاترین رشد سالیانه در استان فارس (۱۸۵درصد) مشاهده شد، در حالی که استان های خوزستان، قزوین، کرمان و کرمانشاه از رشد منفی برخوردار بوده اند. مقایسه سهم هر یک از اثرهای شاخص مالم کوییست نشان داد که در تغییر بهره وری کل عوامل تولید سهم کارایی فنی بیش تر بوده است. با توجه به تفاوت قابل ملاحظه در رشد بهره وری در استان های گوناگون، در هرگونه برنامه ریزی برای بهبود وضعیت بهره وری ذرت، بایستی شرایط منطقه ای مورد توجه قرار گرفته و بر مبنای آن برای افزایش بهره وری عوامل تولید، چاره اندیشی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.