مقاله تعیین کارایی برای تولیدکنندگان کلزا در شهرستان ساری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین کارایی برای تولیدکنندگان کلزا در شهرستان ساری دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین کارایی برای تولیدکنندگان کلزا در شهرستان ساری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین کارایی برای تولیدکنندگان کلزا در شهرستان ساری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین کارایی برای تولیدکنندگان کلزا در شهرستان ساری :

مقاله تعیین کارایی برای تولیدکنندگان کلزا در شهرستان ساری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در تحقیقات اقتصاد کشاورزی از صفحه ۷۷ تا ۹۲ منتشر شده است.
نام: تعیین کارایی برای تولیدکنندگان کلزا در شهرستان ساری
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تحلیل پوششی داده ها
مقاله شهرستان ساری
مقاله کارایی
مقاله کلزا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بررسی کارایی محصولات کشاورزی عاملی بسیار مهم و تاثیر گذار در افزایش تولید و عملکرد آن ها، بدون نیاز به هزینه اضافی می باشد. در این مطالعه، انواع کارایی فنی، اقتصادی، تخصیصی و مقیاس برای تولیدکنندگان کلزای شهرستان ساری محاسبه شد. همچنین میزان بهینه نهاده ها برای دست یابی به بیشینه کارایی در تولید این محصول بررسی گردید. این پژوهش بر مبنای تحلیل پوششی داده ها بوده و آمار و داده ها از راه تکمیل ۱۶۱ پرسشنامه در سال زارعی ۸۸ – ۱۳۸۷جمع آوری شده است. نتایج نشان می دهد که میانگین کارایی های فنی، تخصیصی، اقتصادی و مقیاس بهره برداران کلزا در منطقه به ترتیب ۸۰۷، ۵۸، ۴۶۵ و ۱۳۷۷ درصد است. همچنین، بیش ترین میزان استفاده نابهینه از نهاده ها مربوط به سموم با ۴۹۳۹ درصد ناکارایی در استفاده از این نهاده می باشد. کم ترین میزان ناکارایی در تخصیص منابع برای تولید کلزا نیز مربوط به نهاده های بذر و ماشین آلات می باشد، لذا بر حسب نتایج بدست آمده، با اجرای برنامه های افزایش کارایی تخصیصی کشاورزان، مانند برگزاری کلاس های ترویجی و آموزش های لازم در راستای استفاده درست از نهاده ها می توان تولید را افزایش و هزینه را کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.