مقاله واکنش تعدادی از ژنوتیپ های کلکسیون سیب بومی ایران به Erwinia amylovora


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکنش تعدادی از ژنوتیپ های کلکسیون سیب بومی ایران به Erwinia amylovora دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش تعدادی از ژنوتیپ های کلکسیون سیب بومی ایران به Erwinia amylovora  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش تعدادی از ژنوتیپ های کلکسیون سیب بومی ایران به Erwinia amylovora،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش تعدادی از ژنوتیپ های کلکسیون سیب بومی ایران به Erwinia amylovora :

مقاله واکنش تعدادی از ژنوتیپ های کلکسیون سیب بومی ایران به Erwinia amylovora که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۹۰ در مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۲۳ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: واکنش تعدادی از ژنوتیپ های کلکسیون سیب بومی ایران به Erwinia amylovora
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیب
مقاله ارقام بومی
مقاله آتشک
مقاله مقاومت
مقاله .Erwinia amylovora

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
Golden delicious به عنوان شاهد، به باکتری Erwinia amylovora (Burrill.) Winslow et al. عامل بیماری آتشک گلابی بررسی شد. سویه های باکتری عامل آتشک از باغ های درختان میوه دانه دار مناطق ارومیه، کرج، مشهد، زنجان، شاهرود، قزوین و سنندج جمع آوری و با آزمون های فنوتیپی و مولکولی شناسایی شدند. مخلوط هفت سویه بیماریزا از مناطق مختلف به عنوان مایه باکتری به کار برده شد. ارزیابی مقاومت ژنوتیپ ها با تزریق سرشاخه نهال های یکساله پیوندی بر روی پایه M26 در شرایط گلخانه انجام و شدت بلایت شش هفته پس از مایه زنی تعیین شد. بر اساس نتایج این پژوهش، ۵% ارقام و ژنوتیپ های مقاوم (ارقام موروتی، قرمز تابستانه و سفید و قرمز)، ۱۷% نیمه مقاوم، ۱۸% نیمه حساس، ۲۸% حساس و ۳۲ % بسیار حساس بودند. با توجه به این یافته ها می توان نتیجه گرفت که ژرم پلاسم سیب بومی ایران نسبت به بیماری آتشک نسبتا حساس است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.