مقاله شیوع چاقی و رابطه آن با شاخص های دموگرافیک در افراد بیشتر از ۱۸ سال مراجعه کننده به کلینیک جهاد دانشگاهی خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع چاقی و رابطه آن با شاخص های دموگرافیک در افراد بیشتر از ۱۸ سال مراجعه کننده به کلینیک جهاد دانشگاهی خوزستان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع چاقی و رابطه آن با شاخص های دموگرافیک در افراد بیشتر از ۱۸ سال مراجعه کننده به کلینیک جهاد دانشگاهی خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع چاقی و رابطه آن با شاخص های دموگرافیک در افراد بیشتر از ۱۸ سال مراجعه کننده به کلینیک جهاد دانشگاهی خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع چاقی و رابطه آن با شاخص های دموگرافیک در افراد بیشتر از ۱۸ سال مراجعه کننده به کلینیک جهاد دانشگاهی خوزستان :

مقاله شیوع چاقی و رابطه آن با شاخص های دموگرافیک در افراد بیشتر از ۱۸ سال مراجعه کننده به کلینیک جهاد دانشگاهی خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۹۰ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۲۱ تا ۳۵ منتشر شده است.
نام: شیوع چاقی و رابطه آن با شاخص های دموگرافیک در افراد بیشتر از ۱۸ سال مراجعه کننده به کلینیک جهاد دانشگاهی خوزستان
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نمایه توده بدن
مقاله شاخص های دموگرافیک
مقاله چاقی
مقاله اضافه وزن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بررسی ها حاکی از افزایش شیوع هشدار دهنده چاقی در جهان است. هدف از این مطالعه، بررسی رابطه شیوع چاقی با شاخص های دموگرافیک در افراد بِیشتر از ۱۸ سال مراجعه کننده به کلینیک جهاد دانشگاهی خوزستان می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه ۲۵۲ نفر از افراد مراجعه کننده به کلینیک در نیمه اول سال ۱۳۸۸ شامل ۶۸ نفر مرد (۲۶۹ درصد) و ۱۸۴ نفر زن (۷۳۱ درصد) با میانگین سنی ۳۳۴۳±۱۳۵۶ سال انتخاب و معیارهای تن سنجی (قد و وزن) طبق پروتکل استاندارد اندازه گیری و نمایه توده بدنی(BMI) محاسبه شد. اضافه وزن و چاقی به ترتیب به صورت ۲۵-۲۹۹ BMI و ۳۰ تعریف شد. سن افراد به سه رده ی ۱۸ تا۳۰ سال، ۵۰-۳۱ سال و ۸۰-۵۱ سال طبقه بندی شد. داده های حاصل با استفاده از آمار توصیفی، آزمون t و مجذور کای بوسیله نرم افزار اماری SPSS ویرایش ۱۷ تحلیل شدند.
یافته ها: شیوع اضافه وزن و چاقی به ترتیب ۳۰۷ و ۳۳۶ درصد (۳۲۶ و ۳۴۹ درصد زنان، ۱۶۷ و ۱۷۹ درصد مردان) بود. میانگین BMI زنان به طور معنی داری بیشتر از مردان بود (P=0.0001) 57.9 .درصد زنان و ۲۵ درصد مردان بیشتر از ۵۰ سال چاق بودند. شیوع اضافه وزن و چاقی در مجردها به ترتیب ۲۲۶ و ۱۴۵درصد و در متاهل ها ۳۲۴ و ۳۶۵ درصد بود.
نتیجه گیری: سن بیشتر از ۵۱ سال در زنان و ۵۰-۳۱ سال در مردان، سن خطر اضافه وزن و چاقی در این دو جنس است. شیوع اضافه وزن و چاقی در متاهل ها بیشتر از مجردها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.