مقاله بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در بره های مغانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در بره های مغانی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در بره های مغانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در بره های مغانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در بره های مغانی :

مقاله بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در بره های مغانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی) از صفحه ۱۵ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در بره های مغانی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روند ژنتیکی
مقاله رشد
مقاله مدل حیوانی
مقاله بره مغانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش از تعداد ۱۷۶۲۰ رکورد مربوط به صفات رشد بره های مغانی ایستگاه پرورش و اصلاح نژاد گوسفند مغانی واقع در جعفرآباد در طی سالهای ۱۳۷۴ تا ۱۳۸۵ برای برآورد روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در بره های مغانی استفاده شد. با استفاده از روش حداکثر درستنمایی محدود شده بی نیاز از مشتق (DFREML) و مدل حیوانی یک صفتی و چند صفتی، بهترین پیش بینی خطی بدون اریب (BLUP) از ارزش های اصلاحی صفات بدست آمد. روندها به صورت تابعیت میانگین مقادیر فنوتیپی و ژنتیکی بر اساس سال تولد محاسبه شد. روند فنوتیپی وزن تولد، وزن سه ماهگی، وزن شش ماهگی، وزن نه ماهگی و وزن یک سالگی به ترتیب ۰۰۳۷۱، ۰۰۵۱۳، -۰۰۲۰۶، -۰۳۸۳۹ و -۰۰۱۴۳ کیلوگرم در سال برآورد گردید. روندهای ژنتیکی وزن تولد، وزن سه ماهگی، وزن شش ماهگی، وزن نه ماهگی و وزن یکسالگی با استفاده از تجزیه و تحلیل یک صفتی به ترتیب ۰۰۰۵۵، ۰۰۰۵۳، ۰۰۰۵۲، ۰۰۰۶۱ و ۰۰۸۴۹ کیلوگرم و طی تجزیه و تحلیل چند صفتی به ترتیب ۰۰۱۰۷، ۰۰۹۶۸، ۰۱۳۱۱، ۰۱۶۱۳ و ۰۱۳۲۸ کیلوگرم در سال برآورد گردید. برای تمامی صفات روند ژنتیکی معنی دار ولی روند فنوتیپی برای اغلب صفات معنی دار نبود (P<0.05) میانگین ارزش اصلاحی حاصل از مدل جند صفتی نسبت به یک صفتی بسیار بالاتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.