مقاله تاثیر سطوح متفاوت اختلاف کاتیون – آنیون جیره پیش و پس از زایش بر تولید شیر و غلظت مواد معدنی پلاسمای گاوهای هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح متفاوت اختلاف کاتیون – آنیون جیره پیش و پس از زایش بر تولید شیر و غلظت مواد معدنی پلاسمای گاوهای هلشتاین دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح متفاوت اختلاف کاتیون – آنیون جیره پیش و پس از زایش بر تولید شیر و غلظت مواد معدنی پلاسمای گاوهای هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح متفاوت اختلاف کاتیون – آنیون جیره پیش و پس از زایش بر تولید شیر و غلظت مواد معدنی پلاسمای گاوهای هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح متفاوت اختلاف کاتیون – آنیون جیره پیش و پس از زایش بر تولید شیر و غلظت مواد معدنی پلاسمای گاوهای هلشتاین :

مقاله تاثیر سطوح متفاوت اختلاف کاتیون – آنیون جیره پیش و پس از زایش بر تولید شیر و غلظت مواد معدنی پلاسمای گاوهای هلشتاین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی) از صفحه ۳۹ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر سطوح متفاوت اختلاف کاتیون – آنیون جیره پیش و پس از زایش بر تولید شیر و غلظت مواد معدنی پلاسمای گاوهای هلشتاین
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گاو شیری
مقاله اختلاف کاتیون – آنیون جیره
مقاله عملکرد شیردهی
مقاله مواد معدنی پلاسما

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای بررسی اثر سطوح مختلف اختلاف کاتیون – آنیون جیره در قبل و بعد از زایمان بر تولید و ترکیب شیر، غلظت مواد معدنی پلاسما و وضعیت سلامتی از ۲۴ راس گاو شیری بصورت آزمایش فاکتوریل ۲×۲ در قالب طرح واحدهای خرد شده در زمان استفاده شد. بدین منظور حیوانات در پیش از زایش به دو گروه ۱۲ راسی تقسیم شدند که یک گروه با جیره با اختلاف کاتیون – آنیون ۱۰۰- میلی اکی والان و گروه دیگر با اختلاف کاتیون – آنیون جیره ای ۱۰۰+ میلی اکی والان در کیلوگرم ماده خشک تغذیه شدند. بلافاصله پس از زایش حیوانات از هرگروه به دو گروه ۶ راسی تقسیم شده و یک گروه با جیره با اختلاف کاتیون – آنیون ۲۰۰+ میلی اکی والان و گروه دیگر با جیره ای حاوی اختلاف کاتیون – آنیون ۴۰۰+ میلی اکی والان در کیلوگرم ماده خشک تغذیه شدند. مصرف خوراک بطور هفتگی و نمونه های خون در روزهای ۲ و ۱۲ پیش و پس از زایمان جمع آوری شدند. اختلاف کاتیون – آنیون جیره ای ۱۰۰- میلی اکی والان باعث افزایش معنی دار کلسیم، منیزیم، کلر و گوگرد پلاسما شد. سطح اختلاف کاتیون – آنیون جیره پس از زایش ۴۰۰+ میلی اکی والان نسبت به ۲۰۰+ میلی اکی والان موجب افزایش معنی دار در مصرف ماده خشک، تولید شیر تصحیح شده برای ۴ درصد چربی (P<0.01) درصد چربی شیر (P<0.01)، کل مواد جامد شیر (P<0.01) و مقادیر سدیم و پتاسیم پلاسما شد. اختلاف کاتیون – آنیون پیش از زایش بر غلظت مواد معدنی پلاسما، مصرف خوراک و تولید شیر گاوها در دوره شیردهی اثر معنی داری نداشت. هیچ موردی از تب شیر در گاوهای شیرده مشاهده نشد. اختلاف کاتیون – آنیون منفی یا مثبت اثر معنی داری بر میزان بروز جفت ماندگی و هیپوکلسیمی نداشت اما خطر وقوع آنها در دریافت کنندگان جیره آنیونی کاهش یافت. با توجه به نتایج این آزمایش، اختلاف کاتیون – آنیون پایین در اواخر آبستنی برای حفظ سلامتی دام مفید بوده و افزایش آن بلافاصله پس از زایش بر توان تولیدی حیوان در دوره شیردهی اثر مثبتی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.