مقاله رتبه بندی پتانسیل های تولیدی و اشتغالزایی بخشهای اقتصاد ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رتبه بندی پتانسیل های تولیدی و اشتغالزایی بخشهای اقتصاد ایران دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رتبه بندی پتانسیل های تولیدی و اشتغالزایی بخشهای اقتصاد ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رتبه بندی پتانسیل های تولیدی و اشتغالزایی بخشهای اقتصاد ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رتبه بندی پتانسیل های تولیدی و اشتغالزایی بخشهای اقتصاد ایران :

مقاله رتبه بندی پتانسیل های تولیدی و اشتغالزایی بخشهای اقتصاد ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در پژوهشنامه اقتصادی از صفحه ۲۶۷ تا ۲۸۶ منتشر شده است.
نام: رتبه بندی پتانسیل های تولیدی و اشتغالزایی بخشهای اقتصاد ایران
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایران
مقاله اقتصاد
مقاله اشتغال زایی
مقاله پتانسیل های تولیدی
مقاله جدول داده ستانده
مقاله پیوند پیشین
مقاله پیوند پسین
مقاله کشش داده ستانده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ایجاد ظرفیتهای جدید و بکارگیری پتانسیل های موجود تولید، منشا تقاضا برای نیروی کار است. در اقتصاد ایران ظرفیتهای مازاد در بخشهای مختلف کالاها و خدمات به دلیل محدودیت بازارها امری شایع است. افزایش تقاضای نهایی و تشکیل سرمایه، بازتابی از تقاضای داخلی و خالص صادرات و نشان دهنده تقاضای خارجی برای رشد ستانده و در نتیجه اشتغال است. این مقاله سعی دارد با بکارگیری شاخصهای مختلف در چارچوب جدول داده-ستانده ۱۳۸۰، پتانسیل های تولیدی و اشتغالزایی اقتصاد ایران را در قالب ده بخش رتبه بندی نماید. در رتبه بندی ظرفیتهای بالقوه ستانده و اشتغال بخشها، از شاخصهای پیوند پیشین، پسین و کشش داده ستانده استفاده می شود. یافته ها نشان می دهد که الزاما سیاستهای رشد محور نمی توانند اشتغالزا باشند؛ زیرا در تمام موارد، کششهای اشتغال کمتر از کششهای تولیدی است. در میان بخشهای اقتصاد ایران، صنعت، کشاورزی و ساختمان از جمله بخشهایی هستند که می توانند در فراهم ساختن فرصتهای شغلی کلیدی باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.