مقاله اثر آدنوزین ۵- تری فسفات بر چرخه سلولی در مرحله S سلول های KG1 لوسمی میلوئید حاد انسانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آدنوزین ۵- تری فسفات بر چرخه سلولی در مرحله S سلول های KG1 لوسمی میلوئید حاد انسانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آدنوزین ۵- تری فسفات بر چرخه سلولی در مرحله S سلول های KG1 لوسمی میلوئید حاد انسانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آدنوزین ۵- تری فسفات بر چرخه سلولی در مرحله S سلول های KG1 لوسمی میلوئید حاد انسانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آدنوزین ۵- تری فسفات بر چرخه سلولی در مرحله S سلول های KG1 لوسمی میلوئید حاد انسانی :

مقاله اثر آدنوزین ۵- تری فسفات بر چرخه سلولی در مرحله S سلول های KG1 لوسمی میلوئید حاد انسانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم از صفحه ۴۵ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: اثر آدنوزین ۵- تری فسفات بر چرخه سلولی در مرحله S سلول های KG1 لوسمی میلوئید حاد انسانی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آپوپتوزیس
مقاله لوسمی میلوئید حاد
مقاله گیرنده پورنیرژیک پی ۲ ایکس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آدنوزین -۵’ تری فسفات (ATP) نه تنها به عنوان منبع رایج انرژی در تمامی سلول ها به شمار می رود؛ بلکه در تحریک مسیرهای پیام رسانی داخل سلولی نیز که منجر به آپوپتوز و یا تمایز می شود، نقش دارد. همچنین تاکنون گزارش های متعددی درباره اثرات ضد سرطانی این ترکیب بر رده های سلولی سرطان های مختلف و چندین مکانیسم در مورد نحوه عملکرد آن ارایه شده است که به نظر می رسد مکانیسم اثر آن تا حدود زیادی بستگی به نوع سلول هدف دارد. در مطالعه حاضر اثرات ATP و مکانیسم عمل آن بر رده سلولی KG1 به عنوان مدلی برای لوسمی میلوئید حاد (AML) بررسی گردید.
روش بررسی: رده سلولی KG1 انسانی پس از کشت، تحت تاثیر ATP در غلظت های (۵۰-۱۰۰۰mm) و فاصله های زمانی مختلف (۷۲-۲۴ ساعت) قرار گرفت. اثرات ATP بر رشد سلول های KG1 با استفاده از آزمون MTT ارزیابی شد. برای بررسی آپوپتوز از روش های فلوسایتومتری و میکروسکوپ فلوروسنت استفاده شد. محتوای DNA و چرخه سلولی با دستگاه فلوسایتومتر ارزیابی گردید. جهت مطالعه مکانیسم اثر ATP، اثرات ATPgS (آگونیست غیرقابل تجزیه ATP) و نوکلئوتیدهای حاصل از تجزیه ATP (آدنوزین،ADP و AMP) بر روی سلول های KG1 بررسی شد. تجزیه و تحلیل آماری سطح آماری معنی دار در نظر داده ها با استفاده از آزمون تی تست صورت گرفت و P<0.05 گرفته شد.
یافته ها: در این مطالعه،
ATP در فواصل زمانی ۷۲-۲۴ ساعت و در غلظت های بین ۱۰۰-۱۰۰۰mm سبب مهار رشد سلولی و توقف چرخه سلولی در مرحله (P<0.05) S به همراه وقوع آپوپتوز شد. به علاوه، نتایج نشان داد که این اثرات ATP بر سلول های KG1، از طریق گیرنده P2X۷ می باشد.
نتیجه گیری: از آنجایی که روش های درمانی کنونی AML که بیشتر آنها مبتنی بر شیمی درمانی است، تاکنون چندان موثر واقع نشده اند و همراه اثرات جانبی از جمله مقاومت دارویی می باشند، بر اساس نتایج به دست آمده از مطالعه حاضر ATP می تواند به عنوان ترکیبی موثر به تنهایی و یا در ترکیب با داروهای دیگر در درمان این لوسمی مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.