طرح کسب و کار تولید کیک و شیرینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
طرح کسب و کار تولید کیک و شیرینی دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طرح کسب و کار تولید کیک و شیرینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز طرح کسب و کار تولید کیک و شیرینی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح کسب و کار تولید کیک و شیرینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طرح کسب و کار تولید کیک و شیرینی :
طرح کسب و کار تولید کیک و شیرینی
محل اجرای طرح : تهران – نارمک
تاریخ:اسفند ۹۰
۱ -بخش معرفی
الف- نام و نشانی کارآفرین:
حقیقی :
ردیف نام و نام خانوادگی تحصیلات تجربه
۱ کارشناسی
ب- مشخصات محل اجرای طرح :
• استان : تهران
• شهرستان: تهران – نارمک
• بخش: مرکزی
• ابعاد و مساحت محل اجرای طرح چقدر است؟
این طرح در زمینی به طول ۴۰۰ متر مربع می باشد.
• نزدیکترین شهر و فاصله آن تا محل کسب و کار چقدر است؟
نزدیک ترین شهر اشکنان و فاصله ۲۰ کیلومتر تا محل کسب و کار
آیاامکانات تامین مواداولیه و لوازم در محل وجود دارد؟
امکان تامین مواد اولیه در محل وجود دارد .
• آیاامکانات تامین نیروی کار ماهر در منطقه وجود دارد؟
امکان تامین نیروی کار در منطقه وجود دارد .
ترسیم کروکی زمین محل استقرار کسب و کار
و-میزان اشتغال زایی طرح (پیش بینی ):
حداقل نیاز به کارگر ساده ۵ نفرو کارگر ماه ۱۰ نفر می باشد جمعاً ۱۵ نفر
۲- خلاصه مدیریتی یااجرایی
با احداث این کارگاه تولیدی کیک و شیرینی در پیشرفت منطقه موثر می باشد و حداقل اشتغال زایی برای ۱۵ نفر صورت می گیرد که این نکته بسیارمهم است و امکان صادرات نیز وجود دارد (صادرات به کشورهای همسایه)و می توانیم سالیانه میزان تولید را افزایش دهیم و با گسترش این کارها می توان فرهنگ جدید به این منطقه آورد
۳- تجزیه و تحلیل شغل
الف – تجزیه و تحلیل محیطی
•محیط کسب و کار
برای احداث این کارگاه مورد حمایت از طریق دولت خواهیم شد و با ارائه خدماتی مثل سرویس رفت و برگشت برای کارکنان و همچنین کنترل بهداشت از طریق کارکنان محیط و همچنین آگاهی از سلامت کامل کارکنان کارگاه از طریق آزمایش
• فرهنگ (اعتقادات مذهبی ،فرهنگ مصرف ،آداب و رسوم )
کاملا در محل کسب و کار به فرهنگ آشنایی دارم و آن محل محصولات و تولیدات مارا خواهند پذیرفت و همچنین اکثریت جمعیت جوان هستند و این خود فرصت مناسبی برای راه انداختن کارگاه و فرهنگی که مانع ایجاد این کسب و کار شود و این منطقه وجود ندارد
• اقتصاد
در راه اندازی این کارگاه تا جایی که یک مشتری با توان مالی کم هم می تواند از محصولات ما خرید کند و لذا قیمت محصولات با توان مالی مشتریان مناسب است .
• تغییرات جمعیتی
افزایش جمعیت در راه اندازی این کارگاه بسیار مهم و تاثیر خوب و قابل ملاحظه ای در تولید این محصول خواهد داشت و با توجه به اینکه در این منطقه چند دانشگاه و دانشجویان زیادی وجود دارند مسلما در خرید این محصولات بی تاثیر نخواهد بود
نوع فایل:word
سایز:۸۱.۹ KB
تعداد صفحه:۲۷
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.