پیشینه و مبانی نظری توانمندسازی کارکنان در کنترل و انجام وظائف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیشینه و مبانی نظری توانمندسازی کارکنان در کنترل و انجام وظائف دارای ۸۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیشینه و مبانی نظری توانمندسازی کارکنان در کنترل و انجام وظائف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پیشینه و مبانی نظری توانمندسازی کارکنان در کنترل و انجام وظائف۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیشینه و مبانی نظری توانمندسازی کارکنان در کنترل و انجام وظائف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیشینه و مبانی نظری توانمندسازی کارکنان در کنترل و انجام وظائف :

پیشینه ومبانی نظری توانمندسازی کارکنان در کنترل و انجام وظائف

جزئیات:

توضیحات: فصل دوم پژوهش کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)

پیشینه و مبانی نظری توانمندسازی کارکنان در کنترل و انجام وظائف
فهرست

مقدمه …………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۶

۲-۱- مفهوم توانمندسازی …………………………………………………………………………………………….. ۱۶

۲-۲- ضرورت توانمندسازی کارکنان در سازمانها …………………………………………………………… ۲۳

۲-۳- هدف از توانمندسازی چیست؟ …………………………………………………………………………….. ۲۵

۲-۴- ویژگی سازمان توانمند …………………………………………………………………………………………. ۲۶

۲-۵- فرآیند توانمندسازی …………………………………………………………………………………………….. ۲۷

۲-۶- الگوهای(مدلها) توانمندسازی ………………………………………………………………………………. ۳۴

۲-۷- ویژگی کلی کارکنان توانمند ………………………………………………………………………………….. ۳۶

۲-۸- پیشینه تحقیق ……………………………………………………………………………………………………… ۴۷

۲-۹- معرفی سازمان …………………………………………………………………………………………………….. ۶۰

مقدمه:

توانمندسازی مفهومی مبهم و متفاوت داشته و افراد مختف متناسب با ویژگی های خود، از آن برداشتی دارند. این مفهوم، در دهه ۱۹۹۰ توجه بسیاری از محققین و دانشگاهیان را به خود جلب کرده بود. از نتایج توانمندسازی کارکنان می توان به افزایش رضایت شغلی و رضایت مشتری اشاره کرد. توانمندسازی کارکنان به عنوان یک مفهوم نظری تاثیر زیادی بر اثربخشی سازمانی و مدیریتی و ابتکار سازمانی دارد. با اجرای برنامه های توانمندسازی کارکنان در کنترل و انجام وظائف انعطاف پذیری بیشتری پیدا می کنند و در پاسخ به مسائل و فرصت ها، وظائف جدید را شروع و موانع را بر طرف می‌کنند، در نتیجه بر برخورد با مسائل و مشکلات انگیزش آنها تقویت می شود. سازمانها با کارکنانی توانمند، متعهد و متخصص بهتر می توانند خود را با تغییرات وفق داده و رقابت کنند. در این فصل به پیشینه تحقیقات صورت گرفته در مفهوم توانمندسازی، مزایا، موانع، چالشها و راهکارهایی برای اجرای مناسب برنامه های توانمندسازی در سازمانها و … پرداخته خواهد شد.

۲-۱- مفهوم توانمندسازی:

توانمندسازی در رشته های روانشناسی، جامعه شناسی و دین شناسی ریشه هایی دارد که به دهه‌های گذشته و حتی قرن های گذشته باز می گردد. در زمینه روانشناسی، آدلر در سال ۱۹۲۷ مفهوم«انگیزه مسلط» را با تاکید بر تلاشی که افراد برای کسب تسلط در برخورد با جهان خود دارند، مطرح نمود.(وتن کمرون، ۱۳۸۱)

۱۶

تاریخچه اولین تعریف اصطلاح توانمندسازی به سال ۱۷۸۸ بر می گردد که در آن توانمندسازی را به عنوان تفویض اختیار در نقش سازمان خود می دانستند که این اختیار بایستی به فرد اعطا یا در نقش سازمانی او دیده شود.(نادری و دیگران، ۱۳۸۶)

توانمندسازی به معنی قدرت بخشیدن است؛ به معنی کمک به افراد است تا احساس اعتماد به نفس خود را بهبود بخشند و بر احساس ناتوانی یا در ماندگی خود چیره گردند. همچنین به معنی ایجاد شور و شوق کار و فعالیت در افراد است.(وتن کمرون، ۱۳۸۱)

توانمندسازی عبارتست از واگذاری اختیار به غیر مدیران برای اتخاذ تصمیمات مهم سازمانی که اغلب کارکنان به صورت تیمی گروه بندی می شوند و بعد از آن برای فعالیت های خود مدیریتی مانند استخدام، اخراج، آموزش افراد، تعیین اهداف و ارزیابی کیفیت نتایج، مسئولیت تمام و کمال به تیم داده می شود(واگنر هولنبک، ۱۹۹۵).

برخی از صاحبنظران دیگر نیز معتقدند توانمندسازی یعنی واگذاری اختیار به کارکنان.(وابینز کولتر، ۱۹۹۶، رالف، ۱۹۹۶، کانتر به نقل از هونولد، ۱۹۹۷، بیهام و دیگران به نقل از ازپوترفیلد، ۱۹۹۹، تابورا، ۲۰۰۰، فترمن واندرسمن، ۲۰۰۵، کریتنر کینیکی، ۱۳۸۴)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.