مقاله اثر پمپ قلبی ریوی بر افت شنوایی به دنبال عمل بای پاس عروق کرونر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پمپ قلبی ریوی بر افت شنوایی به دنبال عمل بای پاس عروق کرونر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پمپ قلبی ریوی بر افت شنوایی به دنبال عمل بای پاس عروق کرونر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پمپ قلبی ریوی بر افت شنوایی به دنبال عمل بای پاس عروق کرونر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پمپ قلبی ریوی بر افت شنوایی به دنبال عمل بای پاس عروق کرونر :

مقاله اثر پمپ قلبی ریوی بر افت شنوایی به دنبال عمل بای پاس عروق کرونر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه ۵۰ تا ۵۷ منتشر شده است.
نام: اثر پمپ قلبی ریوی بر افت شنوایی به دنبال عمل بای پاس عروق کرونر
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افت شنوایی
مقاله بای پاس قلبی ریوی
مقاله پمپ قلبی ریوی
مقاله تست اتواکوستیک ایمیسیون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه
بای پاس قلبی ریوی یکی از شایعترین اعمال جراحی است که در بسیاری از بیمارستان ها انجام می شود حدود ۵۰% بیماران طی این عمل دچار عوارض جراحی می گردند. از این عوارض که امروزه مورد توجه قرار گرفته است افت شنوایی می باشد.
روش کار
این مطالعه مورد شاهدی بر ۲۰۰ بیمار در بیمارستان قائم (عج) مشهد در سال ۱۳۸۷ ۱۳۸۹ انجام شد. در این مطالعه از بیماران تحت عمل جراحی بای پاس قلبی ریوی روز قبل عمل، روز بعد از عمل و در صورت افت شنوایی به فاصله یک هفته تست اتواکوستیک ایمیسیون انجام شد. بیماران بر اساس نوع عمل به دوگروه عمل با پمپ قلبی ریوی و بدون پمپ تقسیم شدند. تجزیه و تحلیل اطلاعات با نرم افزار SPSS انجام شد. مقایسه های لازم با آزمون های تی زوج، مک نمار و تی مستقل انجام گرفت.
نتایج
میزان افت شنوایی بعد از عمل بای پاس۱۲% بود. میزان افت شنوایی نهایی در گروه عمل شده با پمپ ۱۴۳% و در گروه بدون پمپ۶۷% بود. (P=0.09) در بررسی ارتباط تست شنوایی قبل عمل با تست شنوایی نهایی در گروه عمل با پمپ (P<0.005) ارتباط معنی دار بود.
در مردان با افت شنوایی ۱۸۶% در گروه عمل با پمپ (P=0.002) و در خانم ها با افت شنوایی ۷۴% در گروه عمل با پمپ و ۱۸۲% در گروه عمل بدون پمپ بودند (P=0.1).
در بیماران با افت شنوایی ۴۲% در فرکانس ۱۵۰۰ و ۲۰۰۰ هرتز ۱۲۵% در فرکانس ۲۵۰۰ و ۳۰۰۰ هرتز و ۸۳۳% در فرکانس ۳۵۰۰ و ۴۰۰۰ هرتز بود.
نتیجه گیری
افت شنوایی به دنبال بای پاس قلبی ریوی نسبتا شایع است (۱۲%) و در گروه با پمپ قلبی ریوی شایعتر است. افت شنوایی به دنبال بای پاس در فرکانس های بالا رخ می دهد و در جنس مرد شایعتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.