مقاله اثرات درجه حرارت بالا و مدت نگهداری بذر علف های هرز بر ماندگاری آنها در کود دامی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات درجه حرارت بالا و مدت نگهداری بذر علف های هرز بر ماندگاری آنها در کود دامی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات درجه حرارت بالا و مدت نگهداری بذر علف های هرز بر ماندگاری آنها در کود دامی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات درجه حرارت بالا و مدت نگهداری بذر علف های هرز بر ماندگاری آنها در کود دامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات درجه حرارت بالا و مدت نگهداری بذر علف های هرز بر ماندگاری آنها در کود دامی :

مقاله اثرات درجه حرارت بالا و مدت نگهداری بذر علف های هرز بر ماندگاری آنها در کود دامی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهشهای زراعی ایران از صفحه ۳۳۵ تا ۳۴۵ منتشر شده است.
نام: اثرات درجه حرارت بالا و مدت نگهداری بذر علف های هرز بر ماندگاری آنها در کود دامی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاج خروس
مقاله خاکشیر
مقاله سلمه تره
مقاله فالاریس
مقاله کمپوست
مقاله کود دامی
مقاله متوسط زمان جوانه زنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مصرف کودهای دامی یکی از مهمترین راه های آلوده شدن مزارع و باغات به بذر علف های هرز به شمار می رود و دراین رابطه دما و رطوبت از مهمترین عوامل موثر برماندگاری بذور در کود دامی می باشند. به منظور بررسی تاثیر دما و مدت نگهداری بذر در کودهای دامی، برماندگاری بذر علف های هرز آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل دما در پنج سطح (۲۵، ۴۰، ۵۰، ۶۰ و ۷۰ درجه سانتی گراد)، مدت نگهداری بذر در کود در شش سطح (۰۲۵، ۲۵، ۰، ۳، ۵ و ۷ روز)، گونه های علف های هرز (تاج خروس ریشه قرمز، فالاریس مینور، سلمه تره و خاکشیر) و اثر وجود یا عدم وجود کود گاوی بودند. نتایج نشان دادند که در دمای C°۵۰ در طی ۵ روز نگهداری بذور در کود دامی، بذر همه گونه ها از بین رفتند. بذرهای سلمه تره در دمای ۶۰°C به مدت ۱۲ ساعت زنده ماندند. همچنین دما باعث کاهش متوسط زمان جوانه زنی بذور گردید. بین گونه ها از نظر تحمل دما و مدت نگهداری در کود اختلاف معنی داری مشاهده شد، که می تواند ناشی از تفاوت در خصوصیات ساختمانی و فیزیولوژیکی بذور باشد. بطور کلی دربین گونه ها از نظر تحمل دما و مدت نگهداری در کود دامی، سلمه تره مقاوم ترین و خاکشیر حساس ترین گونه بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.