مقاله تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی برگ گردو (Juglans regia) بر برخی ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم (Triticum astivum)، پیاز (Allium cepa) و کاهو (Lactuca sativa)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی برگ گردو (Juglans regia) بر برخی ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم (Triticum astivum)، پیاز (Allium cepa) و کاهو (Lactuca sativa) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی برگ گردو (Juglans regia) بر برخی ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم (Triticum astivum)، پیاز (Allium cepa) و کاهو (Lactuca sativa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی برگ گردو (Juglans regia) بر برخی ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم (Triticum astivum)، پیاز (Allium cepa) و کاهو (Lactuca sativa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی برگ گردو (Juglans regia) بر برخی ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم (Triticum astivum)، پیاز (Allium cepa) و کاهو (Lactuca sativa) :

مقاله تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی برگ گردو (Juglans regia) بر برخی ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم (Triticum astivum)، پیاز (Allium cepa) و کاهو (Lactuca sativa) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهشهای زراعی ایران از صفحه ۴۵۷ تا ۴۶۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی برگ گردو (Juglans regia) بر برخی ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم (Triticum astivum)، پیاز (Allium cepa) و کاهو (Lactuca sativa)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آللوپاتی
مقاله گردو
مقاله جوانه زنی
مقاله رشد گیاهچه
مقاله کاهو
مقاله گندم
مقاله پیاز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی برگ گردو بر برخی ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم، پیاز و کاهو آزمایشی در سال ۱۳۸۵ در دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه به اجرا درآمد. در این آزمایش تاثیر غلظت های مختلف عصاره آبی برگ گردو شامل غلظت های ۲۵، ۵، ۱۰ درصد و شاهد (آب مقطر)، بر روی جوانه زنی ۳ گیاه کاهو، گندم و پیاز به صورت طرح کاملا تصادفی با سه تکرار مورد مطالعه قرار گرفت. با افزایش غلظت عصاره، درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، زمان رسیدن به ۵۰ درصد جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه، وزن تر و خشک گیاهچه روند کاهشی داشت. بیشترین اثر بازدارندگی بر درصد جوانه زنی در کاهو مشاهده شد. بیشترین و کمترین کاهش سرعت جوانه زنی به ترتیب با ۵۹۴ و ۲۲۲ درصد مربوط به کاهو و پیاز بود. همچنین بیشترین اثر بازدارندگی روی زمان رسیدن به ۵۰ درصد جوانه زنی در گیاه گندم مشاهده شد. بیشترین اثر بازدارندگی بر طول ساقه چه و ریشه چه در گیاه گندم به ترتیب با ۸۸۵ و ۸۰۱ درصد در غلظت ۱۰ درصد نسبت به شاهد مشاهده شد. بیشترین کاهش وزن تر و خشک مربوط به گندم بود و این نشان دهنده حساسیت بیشتر گندم نسبت به دو گیاه دیگر است. در ضمن پیاز کمترین حساسیت را نسبت به مواد آللوپاتیک گردو نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.