مقاله بررسی ریزساختار و تعیین وزن مولکولی ۱، ۲-پلی بوتادی ان به وسیله رزونانس مغناطیسی هسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ریزساختار و تعیین وزن مولکولی ۱، ۲-پلی بوتادی ان به وسیله رزونانس مغناطیسی هسته دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ریزساختار و تعیین وزن مولکولی ۱، ۲-پلی بوتادی ان به وسیله رزونانس مغناطیسی هسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ریزساختار و تعیین وزن مولکولی ۱، ۲-پلی بوتادی ان به وسیله رزونانس مغناطیسی هسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ریزساختار و تعیین وزن مولکولی ۱، ۲-پلی بوتادی ان به وسیله رزونانس مغناطیسی هسته :

مقاله بررسی ریزساختار و تعیین وزن مولکولی ۱، ۲-پلی بوتادی ان به وسیله رزونانس مغناطیسی هسته که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۹ در علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی) از صفحه ۳۵۹ تا ۳۷۰ منتشر شده است.
نام: بررسی ریزساختار و تعیین وزن مولکولی ۱، ۲-پلی بوتادی ان به وسیله رزونانس مغناطیسی هسته
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پلی بوتادی ان
مقاله رزونانس مغناطیسی هسته
مقاله ریزساختار
مقاله نظم فضایی
مقاله وزن مولکولی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش، بررسی ریزساختار ۱، -۲پلی بوتادی ان (۱,۲-PBD) با وزن های مولکولی کم مطالعه شده است. پارامترهای مورد بررسی در ریزساختار ۱،-۲ پلی بوتادی ان تعیین مقدار ایزومرهای ۱،-۴ سیس، ۱،-۴ ترانس و ۱،-۲ وینیل بوده که به وسیله دو روش طیف سنجی رزونانس مغناطیسی هسته (NMR) پروتون ۱H NMR و کربن ۱۳C NMR و به حالت مایع انجام شده است. مشخصه دیگر، در ۱،-۲ پلی بوتادی ان با وزن های مولکولی کم به دست آوردن متوسط وزن مولکولی عددی به کمک روش های NMR است که با روش رنگ نگاری ژل تراوایی مقایسه شده است. وجود گروه متیل در انتهای زنجیر، این امکان را فراهم می آورد تا با اندازه گیری آن و مقایسه با واحد های تکرار شونده، مقدار متوسط وزن مولکولی عددی به وسیله روش های NMR محاسبه شود. برای محاسبه سطوح زیرمنحنی نیاز به شناسایی کربن و پروتون های گروه متیل انتهای زنجیر است که کربن آن به وسیله روش های تقویت بدون واپیچیدگی با انتقال قطبش (DEPT) و برای شناسایی پروتون های گروه متیل از روش وابستگی مضاعف هسته های ناهمگن (HMQC) استفاده شده است که ارتباط مستقیم کربن و پروتون ها را نشان می دهد. در نهایت، آرایش و نظم فضایی ۱،-۲ پلی بوتادی ان از راه شکافت توالی های پنج تایی و هفت تایی کربن های اولفینی متیلن و متین از گروه آویزان در دماهای متفاوت ۲۰ و ۵۰°C بررسی شده است. طیف های ۱۳C NMR نشان می دهند، با افزایش دمای طیف گیری تعداد شکافت هر دو کربن اولفینی افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.