مقاله ارزیابی عملکرد ارقام کلزای بهاره مقاوم به سرما در تاریخ کشت های پاییز و زمستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عملکرد ارقام کلزای بهاره مقاوم به سرما در تاریخ کشت های پاییز و زمستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد ارقام کلزای بهاره مقاوم به سرما در تاریخ کشت های پاییز و زمستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد ارقام کلزای بهاره مقاوم به سرما در تاریخ کشت های پاییز و زمستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد ارقام کلزای بهاره مقاوم به سرما در تاریخ کشت های پاییز و زمستان :

مقاله ارزیابی عملکرد ارقام کلزای بهاره مقاوم به سرما در تاریخ کشت های پاییز و زمستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهشهای زراعی ایران از صفحه ۵۶۳ تا ۵۷۲ منتشر شده است.
نام: ارزیابی عملکرد ارقام کلزای بهاره مقاوم به سرما در تاریخ کشت های پاییز و زمستان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاریخ کاشت
مقاله کلزای معمولی (B. napus) شلغم روغنی (B.rapa) و خردل هندی (B. juncea)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد ۹ رقم کلزای بهاره مقاوم به سرما از سه گونهBrassica napus ،Brassica rapa وBrasica juncea ، آزمایشی در سال زراعی ۸۶ – ۱۳۸۵ در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی (مشهد) اجرا گردید . این آزمایش در سه تاریخ کاشت مهرماه، آبانماه و اسفندماه در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار طراحی و اجرا شد و نتایج جداگانه بدست آمده از هر تاریخ کاشت مورد تجزیه مرکب کلی قرار گرفت. ارقام شامل ۹ رقم معرفی شده (Hyola401، Hyola330، Option500، RGS003، Sarigol، Zarfam، Parkland، GoldRush و Bp.18) بودند. صفات مورد بررسی دراین تحقیق عبارت از ، عملکرد دانه ، تعداد شاخه فرعی ، تعداد غلاف در بوته ، تعداد دانه در غلاف و وزن هزار دانه بودند .نتایج تجزیه واریانس نشان داد که تاریخ کاشت و رقم روی تمام صفات اثر معنی داری داشتند. رقم × تاریخ کاشت نیز تنها روی عملکرد دانه، تعداد دانه در غلاف، وزن هزار دانه اثر معنی دار داشت. در مجموع بیشترین عملکرد ارقام با متوسط ۲۳۳۸۹ کیلوگرم در هکتار از تاریخ کاشت اول بدست آمد. در این تاریخ کاشت ارقام GoldRush و Hyola401 با میانگین حدود ۳۰۰۰ کیلوگرم در هکتار بالاترین عملکرد را به خود اختصاص دادند. در تاریخ کاشت دوم رقم GoldRush با متوسط ۲۶۷۲۷۷ کیلوگرم در هکتار بیشترین عملکرد دانه را کسب نمود. در تاریخ کاشت سوم رقم Hyola330 بامیانگین عملکرد ۱۴۷۴۶ بیشترین عملکرد دانه را داشت. به نظر می رسد که هیبریدهای هایولا تطابق خوبی در شرایط متغیر آزمایش نشان داده اند و با توجه به برخورداری این ارقام هیبرید از ویژگی هتروزیس گزینه های مناسبی برای کشت در تاریخ کاشت های دیر می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.