مقاله مکان یابی QTL های کنترل کننده عملکرد در جمعیت ۲F دو رقم برنج ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکان یابی QTL های کنترل کننده عملکرد در جمعیت ۲F دو رقم برنج ایرانی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکان یابی QTL های کنترل کننده عملکرد در جمعیت ۲F دو رقم برنج ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکان یابی QTL های کنترل کننده عملکرد در جمعیت ۲F دو رقم برنج ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکان یابی QTL های کنترل کننده عملکرد در جمعیت ۲F دو رقم برنج ایرانی :

مقاله مکان یابی QTL های کنترل کننده عملکرد در جمعیت ۲F دو رقم برنج ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهشهای زراعی ایران از صفحه ۶۷۳ تا ۶۸۳ منتشر شده است.
نام: مکان یابی QTL های کنترل کننده عملکرد در جمعیت ۲F دو رقم برنج ایرانی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برنج
مقاله نقشه پیوستگی
مقاله نشانگرهای AFLP
مقاله تجزیه QTL

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور شناسایی QTLهای کنترل کننده عملکرد برنج از جمعیت ۲F حاصل از تلاقی بین ارقام گرده و دم سفید استفاده گردید. والد گرده و دم سفید به ترتیب دارای متوسط عملکرد ۴۳۲۵ و ۳۱۵۵ گرم در بوته بودند که با استفاده از آزمون t-استیودنت تفاوت معنی داری در سطح احتمال ۰۰۱ نشان دادند. ژنوتیپ ۱۹۴ بوته F۲ با استفاده از ۱۱۷ نشانگر AFLP تعیین شد و نقشه پیوستگی جمعیت با استفاده از نرم افزار Map Manager v2.6.5 تهیه گردید. طول نقشه بدست آمده ۱۲۱۲ سانتی مورگان با متوسط فاصله ۱۱۸۸ سانتی مورگان بود. برای تشخیص ارتباط بین ژنوتیپ نشانگر و ارزش صفت در افراد F۲، تجزیه QTL با استفاده از دو روش مکان یابی فاصله ای ساده و مکان یابی فاصله ای مرکب انجام گرفت. در جمعیت F۲، یک QTL پیوسته با عملکرد روی گروه پیوستگی ۲ شناسایی شد. تنوع فنوتیپی همبسته با این QTL در حدود ۸۳ درصد و اثر افزایشی این QTL در حدود ۲۶۲ گرم در بوته بود. در QTL شناسایی شده آلل های والد گرده باعث افزایش عملکرد دانه در بوته های F۲ شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.