مقاله بررسی میزان صدمات پرینه در مادران نخست زا با اپیزیوتومی رایج و انتخابـی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان صدمات پرینه در مادران نخست زا با اپیزیوتومی رایج و انتخابـی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان صدمات پرینه در مادران نخست زا با اپیزیوتومی رایج و انتخابـی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان صدمات پرینه در مادران نخست زا با اپیزیوتومی رایج و انتخابـی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان صدمات پرینه در مادران نخست زا با اپیزیوتومی رایج و انتخابـی :

مقاله بررسی میزان صدمات پرینه در مادران نخست زا با اپیزیوتومی رایج و انتخابـی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهمن و اسفند ۱۳۸۹ در مجله زنان مامایی و نازایی ایران از صفحه ۳۲ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان صدمات پرینه در مادران نخست زا با اپیزیوتومی رایج و انتخابـی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اپی زیاتومی رایج
مقاله اپی زیاتومی انتخابی
مقاله صدمات پرینه
مقاله نخست زا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: پارگی ها صدمات شایع پرینه در زنان نخست زا هستند و اپی زیاتومی رایج ترین برش جراحی در مامایی است. هیچ مدرک مستند علمی در تایید اپی زیاتومی رایج وجود ندارد و توصیه شده اپی زیاتومی بصورت انتخابی و بر اساس اندیکاسیون های مادری و جنینی انجام شود. پژوهش حاضر با هدف مقایسه میزان صدمات پرینه در مادران نخست زا با اپی زیاتومی رایج و انتخابی در بیمارستان شهید مدرس کاشمر انجام شد.
روش کار: این کار آزمایی بالینی تصادفی روی ۱۰۰ خانم نخست زای ۳۵ـ۱۷ ساله با شروع خودبخودی زایمان در بیمارستان شهید مدرس کاشمر در سال ۱۳۸۲ انجام شد. واحدهای پژوهش ابتدا به صورت مبتنی بر هدف انتخاب و سپس به روش تخصیص تصادفی در دو گروه با اپی زیاتومی رایج و انتخابی قرار گرفتند. همه زایمان ها توسط پژوهشگر انجام شد، اما تعیین میزان صدمات پرینه توسط پژوهشگر دیگری که از گروه بندی اطلاع نداشت، صورت گرفت. ابزار جمع آوری داده ها شامل فرم های مصاحبه، مشاهده و مقیاس سنجش قدرت عضلات کف لگن بود. تجزیه و تحلیل داده ها با آزمون های تی دانشجویی، مجذور کای، من ویتنی و فیشر با استفاده از نرم افزار SPSS (نسخه۱۱۵ ) صورت گرفت.
یافته ها: در گروه انتخابی ۱۲ نفر (۲۴درصد) اپیزیوتومی و در گروه رایج ۵۰ نفر (۱۰۰درصد) اپیزیوتومی شدند (p<0.0001). صدمات پرینه در گروه اپیزیوتومی انتخابی ۶۲ درصد و در گروه اپیزیوتومی رایج ۱۰۰ درصد بود که تفاوت معنادار آماری وجود داشت (p<0.0001). در دو گروه از نظر متغیرهای موثر بر صدمات پرینه همگن بودند.
نتیجه گیری: انجام اپی زیاتومی انتخابی سبب کاهش صدمات پرینه می شود که می تواند به عنوان روشی ایمن و با صرف وقت کمتر جایگزین اپی زیاتومی رایج شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.