مقاله اثرات تنش خشکی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ۹ رقم شبدر زیرزمینی (.Trifolium subterraneum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تنش خشکی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ۹ رقم شبدر زیرزمینی (.Trifolium subterraneum L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تنش خشکی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ۹ رقم شبدر زیرزمینی (.Trifolium subterraneum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تنش خشکی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ۹ رقم شبدر زیرزمینی (.Trifolium subterraneum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تنش خشکی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ۹ رقم شبدر زیرزمینی (.Trifolium subterraneum L) :

مقاله اثرات تنش خشکی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ۹ رقم شبدر زیرزمینی (.Trifolium subterraneum L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در فروردین و اردیبهشت ۱۳۸۹ در پژوهشهای زراعی ایران از صفحه ۶۱ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: اثرات تنش خشکی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ۹ رقم شبدر زیرزمینی (.Trifolium subterraneum L)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شبدر زیرزمینی
مقاله تنش خشکی
مقاله جوانه زنی
مقاله رشد گیاهچه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق واکنش ارقام رقم شبدر زیرزمینی به تنش خشکی با استفاده از محلول پلی اتیلن گلیگول ۸۰۰۰ در طول مراحل جوانه زنی ورشد گیاهچه در سطوح خشکی صفر، ۲-، ۴-، ۶- و ۸- بار در دمای ۲۰ درجه سانتی‏گراد مورد مطالعه قرار گرفت. با افزایش تنش خشکی درصد و سرعت جوانه زنی کاهش یافت و در پتانسیل خشکی ۸- بار جوانه زنی در کلیه ارقام به صفر رسید اما حساسیت سرعت جوانه زنی به تغییرات تنش خشکی بیشتر از درصد جوانه زنی بود. ارقام دانمارک و یورک در کلیه سطوح خشکی دارای بیشترین سرعت جوانه زنی بودند و رقم لاریزینا کمترین سرعت جوانه زنی را داشت. طول ریشه چه و طول ساقه چه نیز با افزایش تنش خشکی بطور معنی داری کاهش یافت و درصد کاهش طول ساقه چه بیشتر از طول ریشه چه بود. به عبارت دیگر حساسیت طول ساقه چه نسبت به طول ریشه چه به تنش خشکی بیشتر می باشد. با افزایش تنش خشکی در کلیه ارقام وزن خشک گیاهچه بطور معنی داری کاهش یافت که درصد کاهش در بین ارقام متفاوت بود. در بیشتر ارقام در سطح خشکی ۴- بار، وزن خشک گیاهچه ارقام بیش از ۵۰ درصد نسبت به شاهد کاهش یافت. نتایج این تحقیق حاکی از این است که تنش خشکی بر کلیه مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه شبدر زیرزمینی تاثیر گذاشته و شبدر زیرزمینی یک گیاه حساس به خشکی می باشد. البته واکنش ارقام مورد مطالعه به خشکی متفاوت بود. ارقام گاس و یورک تا خشکی ۲- بار را بدون کاهش وزن خشک گیاهچه تحمل کردند، در حالی که وزن خشک گیاهچه ارقام استنوارت و بانچ از خشکی شاهد (آب مقطر) شروع به کاهش کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.